12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Klipsch: Γνωρίστε τα McLaren Racing-Inspired True Wireless Sport Earphones

    Τρία νέα ασύρματα ακουστικά σχεδιασμένα για να αποδίδουν τον καλύτερο στην κατηγορία τους ήχο, άνεση, τεχνολογικές καινοτομίες και ιδιαίτερα υλικά παρουσιάζει η Klipsch, επίσημος συνεργάτης, σε ακουστικά και φορητά ηχεία της McLaren Formula 1 ομάδας. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να συνδυάσουν τις ασύγκριτες δυνατότητες σχεδίασης της McLaren και τις τεχνικές καινοτομίες της Klipsch, τόσο στον ήχο υψηλής πιστότητας όσο και στη μοναδικά άνετη εφαρμογή των ακουστικών της.

    Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής απέφερε τα Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren edition earphones. RRP: 279€.

    Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

    • Τόσο τα ακουστικά όσο και η θήκη είναι πιστοποιημένα σε επίπεδο IP67, που τα καθιστούν άνθυγρα.
    • Έξι ζεύγη από τις πατενταρισμένες της Klipsch σιλικόνες προσαρμογής για κάθε τύπο αυτιού, όπου το κάθε ζεύγος είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση και ασφαλή τοποθέτηση.
    • Η θήκη φορτίζει μέσω θύρας USB-C ή ασύρματα μέσω του συμπεριλαμβανόμενου pad φόρτισης.
    • Εώς και 32 ώρες διάρκεια μπαταρίας (8 ώρες στα ακουστικά).
    • Καλύτερο στην κατηγορία του ηχητική απόδοση και τέσσερα μικρόφωνα δέσμης για την καλύτερη δυνατή αποτύπωση της ομιλίας.
    • Ανοδιωμένη μεταλλική κεραία για την ενίσχυση της λήψης σήματος.
    • Το Papaya Orange χρώμα της McLaren με λεπτομέρειες από ανθρακόνημα, βιβλιαράκι ειδικής έκδοσης και μια μεταλλική κάρτα γνησιότητας με σειριακό αριθμό.

    Το νέο KlipschT5 II True Wireless Sport ακουστικό συμπεριλαμβάνει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το  Klipsch x McLaren μοντέλο και είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, λευκό και μαύρο. Αν και συμπεριλαμβάνει ασύρματη και ενσύρματη μέσω θύρας USB-C  φόρτιση, δε συμπεριλαμβάνει το charging pad. RRP: 229€.

    Τέλος, το KlipschT5 II True Wireless ακουστικό είναι η δεύτερη γενιά του προκατόχου του Τ5. Η νέα έκδοση είναι περίπου 25% μικρότερη και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε μακροχρόνια χρήση. Μία νέα κεραία ενίσχυσης σήματος προσφέρει υωηλής ποιότητας σύνδεση μέσω Bluetooth . Τα ακουστικά αυτά είναι πιστοποιημένα σε επίπεδο IP67 και συνοδεύονται από μία λεπτή μεταλλική θήκη φόρτισης η οποία σε συνδιασμό με τα ακουστικά σου δίνει 32 ώρες μπαταρίας (8 ώρες από τα ακουστικά). RRP:199€.

    Η δωρεάν εφαρμογή της Klipsch, Klipsch Connect App, είναι διαθέσιμη σε οχτώ διαφορετικές γλώσσες και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει τις συχνότητες, να αναβαθμίσει το λειτουργικό των ακουστικών καθώς και οδηγίες χρήσης, επίλυσης προβλημάτων και ένδειξη μπαταρίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles