23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Το tweet της ολλανδικής KLM που εξόργισε τους Μεξικανούς!

    Μπορεί για πολλούς Έλληνες η χθεσινή ημέρα (ή καλύτερα… νύχτα) να έφερε μεγάλη πικρία λόγω του αποκλεισμού της Εθνικής μας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, λίγες ώρες νωρίτερα, ωστόσο, μία ανάλογη απογοήτευση ένιωσαν και οι Μεξικανοί φίλαθλοι, βλέποντας την ομάδα τους να χάνει από την Ολλανδία – και μάλιστα με ανατροπή του 1-0 υπέρ τους σε 2-1 υπέρ των “Οράνιε” στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

    Οι Ολλανδοί πήραν τελικά το “εισιτήριο” για τη φάση των 8, η αεροπορική τους εταιρεία KLM, ωστόσο, με ένα tweet της, κατάφερε να εξοργίσει τους Μεξικανούς, τρολάροντάς τους με τρόπο που δε φαίνεται να βρήκαν… καθόλου αστείο.

    klm-adios-amigos

    Η έκφραση “Adios Amigos”, συνοδευόμενη από μία φωτογραφία από μία πινακίδα “Departures” αεροδρομίου, πειραγμένη με ένα σκίτσο ενός Μεξικανού με σομπρέρο και μουστάκι, ανέβηκε στο twitter, για να προκαλέσει κατόπιν θύελλα αντιδράσεων. Ανάμεσα σ’ αυτούς που έκαναν Reply και ο διάσημος Μεξικανός ηθοποιός Gael Garcia Bernal, που επιτέθηκε στην KLM απειλώντας την ότι δε θα ξαναπετάξει με τις αερογραμμές της.

    .@KLM I’m never flying your shitty airline again. Fuck you big time.

    — Gael Garcia Bernal (@GaelGarciaB) June 29, 2014

    Το tweet της KLM, που κάποιοι βρήκαν έξυπνο και άλλοι εξοργιστικό, αποσύρθηκε, πάντως, σε χρόνο dt, πρόλαβε όμως να δημιουργήσει έναν μικρό χαμό, καθώς, έτσι κι αλλιώς, το ενδιαφέρον που προκαλούν στα social media -και ειδικότερα στο twitter- τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας είναι αδιαμφισβήτητο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles