21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Knives Out 2: Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα πλάνα με έντονο “άρωμα” Ελλάδος

    Με έντονο “άρωμα” Ελλάδος έρχεται μέσα στο 2022 η ταινία Knives Out 2, ένα sequel της επιτυχημένης παραγωγής του 2019 που βρίσκει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και πάλι τον Rian Johnson. Σε πρόσφατο trailer, που αποκαλύπτει τις ταινίες που θα δούμε στο Netflix φέτος, οι θεατές “μαγεύονται” από την ομορφιά των Σπετσών και τα πλάνα από το Poseidonion Grand Hotel που περιλαμβάνονται στο teaser της παγκόσμιας καμπάνιας του “κολοσσού” του streaming.

    Στο Knives Out 2 πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος, όπως είναι οι Daniel Craig, Chris Hemsworth, Sharlize Theron, Eddie Murphy, Ethan Hawke, Edward Norton, Kate Hudson κ.ά.

    Δείτε το trailer:

    Στην πρώτη ταινία παρακολουθήσαμε το διάσημο συγγραφέα Harlan Thrombey, να βρίσκεται νεκρός στην έπαυλη του λίγο μετά τα 85α γενέθλια του. Ο περίεργος και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc καλείται μυστηριωδώς να ερευνήσει την υπόθεση. Από την δυσλειτουργική οικογένεια του Harlan, μέχρι και το αφοσιωμένο προσωπικό του, ο Blanc κοσκινίζει έναν ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα, για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Harlan.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέες σκηνές από την ταινία Uncharted μαρτυρούν τη σύνδεση με τα video games

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles