15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κωδικό όνομα… Tiramisu! Το Android 13 έχει κάτι από το διάσημο ιταλικό γλυκό!

    Μπορεί όλα φώτα να είναι στραμμένα στο Android 12, όμως οι developers της Google ήδη προετοιμάζουν το Android 13! Και επειδή μία από τις «παραδόσεις» της Google είναι να ονοματίζει κάθε νέο της λειτουργικό με κάποιο… γλυκό ή ζαχαρωτό. Ύστερα από τα Jelly Bean, KitKat, Ice Cream Sandwich, Red Velvet cake και Snow Cone, λοιπόν το Android 13 δεν αποκλείεται να ονομάζεται… Tiramisu! Ναι ξέρετε, αυτό το λαχταριστό γλυκό που «κατάγεται» από την Ιταλία και χαρακτηρίζεται από την κρέμα μασκαρπόνε και την γεύση του καφέ…

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και το Android 10, η Google συνήθιζε να ονοματίζει τα λειτουργικά της μαζί με τον αριθμό της έκδοσης και ένα… γλυκό ή κάτι που γενικώς σε… παχαίνει. Από το Android 10, το αναφερόμενο γλυκό πέρασε σε «δεύτερη μοίρα» και χρησιμοποιείται μόνο ως κωδική ονομασία. Το Android 13 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και σίγουρα αναμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε για τις δυνατότητες του μέσα στους επόμενους μήνες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles