18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΚΟΓΕΕ: Διαδικτυακά στις 21 Νοεμβρίου 2020 το Μεσογειακό Συμπόσιο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

    Αναδεικνύοντας την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας  Επιχειρηματικότητας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών ΚΟΓΕΕ (BPW Cyprus), διοργανώνει στις 21 Νοεμβρίου 2020 στις 15:30, το 3ο Μεσογειακό  Συμπόσιο.

    Κεντρικό θέμα του φετινού Μεσογειακού Συμποσίου που λόγω των συγκυριών της πανδημίας θα διεξαχθεί διαδικτυακά, είναι η Μετάβαση στο Μέλλον: Στρατηγικές για ανάκαμψη και ανθεκτικότητα. Παράλληλα, αντιπρόσωποι της BPW από όλες τις χώρες που συνορεύουν με τη Μεσόγειο Θάλασσα, καθώς και μέλη της  Διεθνούς και περιφερειακών BPW, θα συζητήσουν διεξοδικά  θέματα που αφορούν τη συνεργασία στις επιχειρήσεις αλλά και στο σημαντικό ρόλο των γυναικών στην μετάλλαξη του μέλλοντος.

    Ομιλήτριες του Συμποσίου θα είναι: σε ρόλο συντονίστριας η Larisa B. Miller Αντιπρόεδρος του STP Capital Partners, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, η συνιδρύτρια του CALP the Conscious and Agile Leadership Program Irene Compte, η ιδρύτρια της Future STREAM preneur Haidi Badawi και η CEO Πρόεδρος του Fearless Talent Francesca Burack.

    Οι συμμετέχοντες στο συμπόσιο θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν καινοτόμες ιδέες, στρατηγικές, γνώσεις και εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να οδηγηθούν στο μετασχηματιστικό μέλλον. Γυναίκες με ευρεία και διαφορετική προοπτική, θα είναι αυτές που έχουν τη δύναμη να γίνουν πραγματικά οι μετασχηματιστές και οι διαμορφωτές του μέλλοντος, αγκαλιάζοντας και υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο, την Οικουμενική Διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected] και για εγγραφές ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο https://forms.ccci.org.cy/bpw/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles