15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κόκκινο φως στην κυκλοφορία του Fortnite στο Steam Deck!

    Χωρίς αμφιβολία, το ενδιαφέρον των gamers συγκεντρώνει το επερχόμενο release του Steam Deck, καθώς τα πρώτα units της φορητής κονσόλας θα αποσταλούν σε όσους ολοκληρώσουν το preorder της στις 25 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει οι άνθρωποι της Valve, το Steam Deck θα μπορεί να τρέξει εκατοντάδες games που βρίσκονται στο library ενός PC gamer, ωστόσο από τη σχετική λίστα των διαθέσιμων games θα λείπει δυστυχώς το… Fortnite.

    Όπως όλα δείχνουν σε αυτή την πρώτη φάση, η Epic δεν σκοπεύει να υποστηρίξει την κονσόλα (και αυτό μπορεί να το κάνει και για λόγους ανταγωνισμού με τη Valve) και η είδηση αυτή προήλθε από τον CEO της Epic, Tim Sweeney. Το μεγάλο κεφάλι της Epic σε σχετική ερώτηση που του έγινε στο Twitter, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο αυτή τη στιγμή για την κυκλοφορία του Fortnite στο Steam Deck. Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να έχει τις ρίζες της στον ανταγωνισμό ανάμεσα στην Epic και στην Valve, ωστόσο από τη στιγμή που η παρουσία του Fortnite σε mobile συσκευές είναι σχεδόν… ανύπαρκτη (λόγω των διενέξεων που αντιμετωπίζει η Epic με Google και Apple), σίγουρα θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρει περισσότερο τα πάνω του, το γνωστό game «φαινόμενο». Ουδείς βέβαια μπορεί να γνωρίζει το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον…      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles