17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Κωλοτούμπα Youtube! Ετοιμάζει εφαρμογή για το Apple Vision Pro

    Το Apple Vision Pro, μετά από συζητήσεις χρόνων, επιτέλους κυκλοφόρησε, αποτελώντας το πρώτο πραγματικά νέο προϊόν για την εταιρεία εδώ και πολύ καιρό. Το headset ωστόσο δεν περιλαμβάνει μέχρι στιγμής κάποιες σημαντικές εφαρμογές, όπως είναι το Netflix, το Spotify και το YouTube. Τώρα όμως, όπως αναφέρει το The Verge, η Google φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε ότι μια εφαρμογή YouTube θα φτάσει στο Apple Vision Pro.

    Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία του Vision Pro και το υποστηρίζουμε διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες του YouTube θα έχουν μια εξαιρετική εμπειρία στο Safari. Δεν έχουμε κανένα συγκεκριμένο σχέδιο να ανακοινώσουμε προς το παρόν, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μια εφαρμογή Vision Pro βρίσκεται στα σχέδιά μας.”

    Η είδηση αυτή, φυσικά, προκάλεσε απορία, αφού έρχεται λίγο καιρό μετά την άρνηση των YouTube, Spotify και Netflix να επιτρέπουν τη λειτουργία των iPad apps τους στο Vision Pro πριν από την κυκλοφορία του.

    Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία αναφορά για μια κανονική εφαρμογή YouTube για το visionOS που θα έρθει στο μέλλον. Ο εκπρόσωπος δεν ανέφερε βέβαια καμία συγκεκριμένη ημερομηνία και παραμένει άγνωστο το τι σχεδιάζει η εταιρεία. Θα προσαρμόσει απλώς την εφαρμογή του iPad ή θα κάνει πολύ περισσότερα;

    Διαβάστε επίσης:

    Απολύσεων συνέχεια! Στο ταμείο ανεργίας 10% του προσωπικού εταιρειάς του Snapchat!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles