21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η κωμική σειρά Enlisted προβάλλεται αποκλειστικά στο κανάλι FOX!

    Το «Enlisted» είναι η νέα κωμική σειρά του FOX, με κεντρικούς ήρωες τρία αδέρφια σε ένα μικρό στρατιωτικό φυλάκιο της Φλόριντα. Ο λοχίας, Pete Hill (Geoff Stults) είναι χαρισματικός, αστείος και γεννημένος ηγέτης. Ο Hill προοριζόταν για μεγάλη στρατιωτική σταδιοδρομία μέχρι τη στιγμή που έκανε ένα λάθος σε μια αποστολή στο εξωτερικό, το οποίο τον ‘καταδίκασε΄ στο φυλάκιο Fort McGee, όπου υπηρετούν και τα δύο μικρότερα αδέρφια του. Ως λοχίας της διμοιρίας τους, ο Pete οφείλει πλέον να ανταπεξέλθει τόσο στο ρόλο του μεγάλου αδερφού όσο και σε αυτόν του ανώτερού τους. Ο Δεκανέας Derrick Hill (Chris Lowell) είναι ο μεσαίος αδερφός – έξυπνος και σαρκαστικός, συνεχώς προκαλεί αναστάτωση και δεν δίνει δεκάρα για το στρατό. Ο Randy Hill (Parker Young), ο νεότερος από τους 3, θέλει να είναι στρατιώτης όσο τίποτα άλλο. Είναι υπερενθουσιώδης, υπερδραστήριος και υπερβολικός σε όλα του. Το όνειρο της ζωής του είναι να εξελιχθεί σε μια πολεμική μηχανή!

    Enlisted1

    Τα αδέρφια Hill υπηρετούν στο Τμήμα Οπισθοφυλακής (Rear D). Πρόκειται για τη μονάδα που μένει πίσω όταν όλοι οι υπόλοιποι στρατιώτες έχουν λάβει θέσεις μάχης, ενώ στα καθήκοντα των στρατιωτών της μονάδας περιλαμβάνονται το κούρεμα του γκαζόν, η ταξινόμηση της αλληλογραφίας, το πλύσιμο των δεξαμενών και η εύρεση χαμένων σκύλων. Η βασική όμως αποστολή της Rear D είναι να φροντίζει τις οικογένειες των στρατιωτών, που λείπουν σε κάποια πολεμική επιχείρηση.

    Η Rear D του Fort McGee διοικείται από τον Ταγματάρχη Donald Cody (τον υποδύεται ο κάτοχος Όσκαρ και βραβείου Emmy, Keith David, (Cloud Atlas, The Cape), έναν αυστηρό αλλά δίκαιο άνθρωπο που στον παρελθόν είχε υπηρετήσει με τον πατέρα των αγοριών. Ο Ταγματάρχης Cody είχε δώσει υπόσχεση στο φίλο του, να προσέχει τα αγόρια του και γι αυτό το λόγο τους συγκέντρωσε όλους μαζί στο φυλάκιό του. Υπό τη διοίκηση του Cody είναι και η όμορφη, σκληρή, χαριτωμένη επιλοχίας, Jill Perez (Angelique Cabral – Friends with Benefits), που έχει τον ίδιο βαθμό με τον Pete και ηγείται μιας ακόμα Rear D διμοιρίας. H Perez δε χάνει ευκαιρία να φέρνει τον Pete αντιμέτωπο με τις αποφάσεις του!

    Η σειρά είναι δημιουργία του Kevin Biegel (Cougar Town, Scrubs, South Park). 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles