22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κορεάτης άφησε την τελευταία του πνοή σε Internet cafe παίζοντας “League of Legends”

    Δεν είναι λίγοι αυτοί που “κολλάνε” με ένα παιχνίδι, μένοντας στην οθόνη του υπολογιστή τους για ώρες. Ένας Κορεάτης όμως, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια ενός “μαραθωνίου” με το αγαπημένο του παιχνίδι “League of Legends”.

    Ο 23χρονος Chen-Rong-yu έφτασε σε ένα δημοφιλές Internet cafe της περιοχής του στις 10 το βράδυ και, άμεσα, αγόρασε χρόνο για να χρησιμοποιήσει το Internet για 23 συνεχείς ώρες. Είχε σκοπό να πραγματοποιήσει έναν “μαραθώνιο” gaming στο “League of Legends”, δεν πρόλαβε όμως, όπως φαίνεται, να τον ολοκληρώσει. Μόλις πέρασαν οι 23 ώρες, ο υπάλληλος της εταιρείας που τον αναζήτησε για να τον ενημερώσει ότι ο χρόνος του τελείωσε, τον βρήκε νεκρό.

    Το Intrenet cafe ήταν γεμάτο από πελάτες, φαίνεται όμως ότι ήταν όλοι αρκετά συγκεντρωμένοι στις ασχολίες τους, ώστε να μην προσέξουν ένα νεκρό άνδρα δίπλα τους.

    Όταν βρέθηκε, ήταν ήδη νεκρός για αρκετές ώρες, πιθανότατα από καρδιακή προσβολή. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να κατηγορήσει το “League of Legends” για το θάνατό του, ούτε το “μαραθώνιο” gaming -τον οποίο, έτσι κι αλλιώς, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Όπως και να έχει όμως, η είδηση είναι θλιβερή τόσο για το ίδιο το γεγονός, όσο και για το ότι κανείς δεν παρατήρησε τι είχε συμβεί για ώρες…

    Πηγή: Gamers Heroes

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles