22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κορονοϊός vs. James Bond 007 σημειώσατε… 1! Μετατίθεται το release του No Time Die!

    H ταχύτατη εξάπλωση του Κορονοϊού εδώ και καιρό έχει αρχίσει να δημιουργεί τριγμούς στην παγκόσμια οικονομία. Πολλά events ακυρώνονται, ενώ και η βιομηχανία του κινηματογράφου αντιμετωπίζει εντονότατο πρόβλημα με απώλειες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένα από τα «θύματα» λοιπόν είναι και ο πράκτορας 007, καθώς όπως έγινε γνωστό η MGM και η Universal αποφάσισαν να μεταθέσουν την ημερομηνία εξόδου στις κινηματογραφικές αίθουσες του πολυαναμενόμενου No Time to Die.

    Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι παραγωγοί της ταινίας, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ύστερα από προσεκτική σκέψη και αξιολόγηση των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από το ξέσπασμα του COVID-19, προχώρησαν στην παραπάνω απόφαση. Έτσι λοιπόν, ενώ η νέα ταινία του James Bond ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο, τελικά η ταινία θα βγει στις 12 Νοεμβρίου στη χώρα μας. Στην απόφαση των παραγωγών συνέβαλλε και ένα petition που έτρεξαν οι fans και ζητούσε από την παραγωγή να ακυρώσουν την πρεμιέρα της ταινίας, έτσι ώστε να απολαύσουν καλύτερα το «κύκνειο άσμα» του Daniel Craig σε έναν ρόλο που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles