21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κορυφαία λουράκια για το Apple Watch για ξεχωριστό… στυλ!

    Με την έλευση των Apple Watch, τα smartwatch πέρασαν σε νέο επίπεδο. Όχι μόνο τεχνολογικά αλλά και αισθητικά, καθώς η Apple παρείχε τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν τα λουράκια του ρολογιού τους ανάλογα με τη διάθεση, το στυλ και το ντύσιμό τους. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο όμορφα λουράκια και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

    • Stoband Hera Braided Series

    Πρόκειται για ένα πανάλαφρο και βολικό λουράκι που φοριέται άνετα στο χέρι, χάρη στο ελαστικό του ύφασμα. Κλασσικό και όμορφο για όλες τις περιστάσεις, μπορεί να φορεθεί με sport, casual αλλά και επίσημο ντύσιμο. Θα το βρείτε στα 19,90€ σε μαύρο, ροζ, πράσινο, μπλε και κόκκινο χρώμα.

    • WiWU Nylon Strap Series

    Από τα πιο πολυφορεμένα λουράκια, το Nylon Strap της WiWU αποτελεί μια σίγουρη και καλαίσθητη επιλογή. Κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει χωρίς να το ερεθίζει από την τριβή. Με το Velcro κλείσιμο εγγυάται πως δε θα σας φύγει ποτέ από το χέρι, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα μεγέθη καρπού. Η τιμή του είναι 15,90€ και κυκλοφορεί σε μαύρο και γκρι.

    • Stoband Hera Solo Loop Series

    Για τους λάτρεις της σιλικόνης, η Stoband κυκλοφορεί τη νέα σειρά Hera Solo Loop, χωρίς κουμπώματα και τρύπες. Απλό, κλασσικό και minimal, το συγκεκριμένο λουράκι προτείνεται για καθημερινή χρήση. Μαλακό και εύκαμπτο για να μην πιέζει τον καρπό. Θα το βρείτε στα 17,90€ σε μαύρο, γκρι, μπλε σκούρο και πράσινο.

    • WiWU Dual Color Sport Series

    Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των Apple Watch, τα Sport λουράκια είχαν την τιμητική τους. Η WiWU, με την ποιότητα των υλικών της, ανεβάζει το επίπεδο και προσφέρει μια αξιοπρεπή λύση για όσους αναζητούν το συγκεκριμένο σχέδιο. Κυκλοφορεί στα 15,90€ σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων.

    • Stoband Hera Leather Series

    Για πιο… elegant καταστάσεις, η πρόταση της Stoband είναι το δερμάτινο λουράκι. Κλασσικό, διαχρονικό, το δερμάτινο λουράκι δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή. Με μια retro πινελιά, το Hera Leather θα μεταμορφώσει το Apple Watch σας σε ένα μοναδικό ρολόι. Σε μαύρο και καφέ χρώμα, στα 28,90€.

    Στο The-iStore.gr (Αποκλειστικός εισαγωγέας για την Ελλάδα της Stoband και επίσημος μεταπωλητής της WiWU) θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε λουράκια Apple Watch και για 38/40mm και για 42/44mm.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles