14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Κορυφαίες λύσεις δικτυακής αποθήκευσης PowerStore από τη Dell EMC

    Είναι αυτονόητο ότι ο μόνος αξιόπιστος τρόπος αποθήκευσης δεδομένων για μία επιχείρηση είναι σε κάποιον server, και όχι τοπικά σε κάθε τερματικό υπολογιστή. Εξ ίσου αυτονόητο στον 21ο αιώνα, είναι ότι ο server που φιλοξενεί τα αρχεία της επιχείρησης δεν μπορεί να είναι ένα απλό PC με μεγάλο σκληρό δίσκο. Μία τέτοια υποδομή απαιτεί εξειδικευμένο hardware, ικανό να διαχειριστεί τη μεγάλη κίνηση δεδομένων τόσο στο τοπικό δίκτυο όσο και online, αλλά και την αδιάκοπη προσπέλαση των αρχείων από όλους τους υπαλλήλους.

    Τα προϊόντα PowerStore της Dell EMC διαθέτουν όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για να σηκώσουν το ψηφιακό φορτίο κάθε επιχείρησης. Σημαντικό είναι να διευκρινίσουμε εξ αρχής ότι δεν μιλάμε καν για μηχανικούς σκληρούς δίσκους, ούτε καν για SSD, οπότε δεν παρεμβάλλεται κάποιος SATA controller. Στο εσωτερικό τους βρίσκεται μόνο αποθηκευτικός χώρος μορφής flash, συμβατός με το κυρίαρχο πρότυπο NVME, συνδεδεμένος μέσω ενός iSCSI controller. Η ελάχιστη χωρητικότητα που προσφέρει ο κάθε server είναι 12 terabytes και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4 petabytes, ανάλογα με το μοντέλο. Αν λάβουμε υπ’ όψη ότι μπορούν να εγκατασταθούν πολλαπλοί servers σε μορφή συστοιχίας, μία επιχείρηση μπορεί να έχει απολύτως scalable δικτυακή χωρητικότητα, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της.

    Το λογισμικό SmartFabric είναι μία πλήρης δικτυακή πλατφόρμα, εγκατεστημένο σε κάθε server, που σας βοηθάει να ορίσετε πολιτικές πρόσβασης, να στήσετε virtual machines, και να επιλέξετε υπηρεσίες διαμοιρασμού αρχείων. Καθώς το virtualization παίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις εταιρικές υποδομές IT, η Dell EMC σας δίνει την επιλογή να εξοπλίσετε τον server σας, αν επιλέξετε κάποιο μοντέλο PowerStore X, με την πλατφόρμα Hypervisor Hyper-V της Microsoft, κορυφαίας εταιρείας στον χώρο του virtualization. Έτσι γίνεται ακόμα πιο εύκολη η εγκατάσταση εικονικών υπολογιστών και πιο απρόσκοπτη η ενσωμάτωση τους στην υποδομή της επιχείρησης σας, ενώ με το σύστημα AppsON, διευκολύνεται ακόμα περισσότερο η εκτέλεση των εταιρικών εφαρμογών σας απ’ ευθείας στον server.

    Παρ’ όλο που κάθε server της Dell EMC προσφέρει απαράμιλλη αξιοπιστία, η εταιρεία προσφέρει τις τεχνολογίες zero PRO και RTO, που επιτρέπουν την αντιγραφή και τον συγχρονισμό δεδομένων με άλλους servers σε οποιαδήποτε απόσταση. Έτσι μπορείτε να έχετε μία άμεση και συνεχή λύση backup, και μάλιστα χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση των τοπικών servers σας. Φυσικά οι λύσεις PowerStore είναι κατάλληλες όχι μόνο για φιλοξενία και διακίνηση αρχείων, αλλά και για άλλες απαιτητικές υποδομές, όπως οι βάσεις δεδομένων. Γι’ αυτό είναι σχεδιασμένοι ώστε να συνεργάζονται άψογα με τον SQL Server της Microsoft, την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι περισσότερες επιχειρήσεις για να διαχειρίζονται τις βάσεις δεδομένων τους.

    Όλα τα προϊόντα PowerStore της Dell EMC διατίθεται από την εταιρεία BeWise σε Ελλάδα και Κύπρο.

     

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles