17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κως: Διακοπές παρέα με τον… Ιπποκράτη!

    Κως: Διακοπές παρέα με τον… Ιπποκράτη!

    Το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο, η Κως αποκαλείται και «νησί του Ιπποκράτη» προς τιμήν του πατέρα της Ιατρικής που γεννήθηκε εκεί. Καταπράσινη και με άπειρα πράγματα για να δει κανείς, η Κως θα σας μαγέψει με τη φυσική και σπάνια ομορφιά της.

    Το εντυπωσιακό με την Κω είναι αυτό που συμβαίνει στις παραλίες της: παρ’ ότι στις περισσότερες θα βρείτε τεράστια ξενοδοχειακά συγκροτήματα, οι ήσυχες και απόμερες αμμουδιές δεν λείπουν. Θα σας προτείναμε να επισκεφθείτε οπωσδήποτε τη Χρυσή Ακτή, το Καμάρι, τους Λαγκάδες, τον Άγιο Θεολόγο, το Ψαλίδι και τον Παράδεισο. Τα δε χωριουδάκια του νησιού σας περιμένουν για να σας φιλοξενήσουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο. Καρδάμαινα, Πυλί, Μαρμάρι, Μαστιχάρι και Κέφαλος είναι τα όσα ξεχωρίζουμε, την ώρα που το νησί προσφέρεται για περπάτημα και ποδήλατο –αλλά πολύ περπάτημα και ακόμα περισσότερο ποδήλατο! Η δε νυχτερινή ζωή του νησιού είναι αξιομνημόνευτη αφού το clubbing… πάει σύννεφο!

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Multimedia Mini Speaker Volte-Tel VT-150B

    «Ακούστε τη» στερεοφωνικά!


    Οι διακοπές συνιστούν περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης, χαλάρωσης που έρχεται με τη βοήθεια των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών. Τι γίνεται όμως όταν τα ακουστικά δεν επαρκούν; Όταν για παράδειγμα θέλετε να ακούσετε τα hits του καλοκαιριού με την παρέα σας; Θα συμβιβαστείτε με τα ηχεία του κινητού, του laptop και του media player σας; Όχι βέβαια! Βρείτε την υγειά σας με το Mini ηχείο VT-150B. Είναι συμβατό με τα περισσότερα gadgets της αγοράς ενώ έχει και γουστόζικο σχέδιο –παραμένοντας μικροκαμωμένο και με βάρος που δεν ξεπερνά τα 50 γραμμάρια. Παίρνει και car-kit, ασύρματο ή ενσύρματο για μουσικές απολαύσεις κατά την οδήγηση.

    Volte-Tel

     

    Bluetooth Headset Volte-Tel VT-702

    Πιάστε την «πάρλα» χωρίς κίνδυνο.


    Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η Volte-Tel σας προσφέρει το VT-702. Τι είναι αυτό; Ένα Bluetooth headset που… κάνει τα πάντα! Προσφέρει φωνητική αναγνώριση για εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις, την ώρα που υιοθετεί ένα πολύ εργονομικό και βολικό design με βάρος 6,5 γραμμαρίων και λιλιπούτειες διαστάσεις. Έρχεται με jack 2,5 χιλ. σε 3,5 χιλ. προκειμένου να το συνδέσετε με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας και να το μετατρέψετε σε car-kit. Χάρη στην τεχνολογία multipoint θα μπορείτε να συνδέσετε το ακουστικό σας με δύο συσκευές ενώ σε περίπτωση που το… παρακάνετε και βγείτε εκτός εμβέλειας, θα σας πληροφορήσει με ειδικό ήχο!

    Volte-Tel

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles