16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κοσμοσυρροή στο Gameshow Cyprus 2018 που διοργάνωσε η PrimeTel

    gameshow primetel 1

    Χιλιάδες gamers γέμισαν ασφυκτικά τις αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018 για να συμμετάσχουν στο 1ο Gameshow Cyprus 2018 που  διοργανώθηκε από την PrimeTel σε συνεργασία με την Kinx Gaming. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5.000 ήταν οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, ενώ άλλες 4.000 φίλοι του gaming παρακολούθησαν τα τουρνουά μέσω live streaming.

    Στο πλαίσιο του Gameshow Cyprus 2018 διοργανώθηκαν συνολικά 8 τουρνουά gaming στους δημοφιλέστερους τίτλους παιχνιδιών, όπου οι συμμετέχοντες είχαν ως σύμμαχό τους τον πιο high-tech εξοπλισμό – με 50 super υπολογιστές, οθόνες υψηλής ευκρίνειας και 16 Play Station 4 –  που βοήθησαν τους ικανότερους gamers της Κύπρου να φτάσουν στη νίκη και σε έπαθλα άνω των €10.000.

    Παράλληλα με τα τουρνουά, οι λάτρεις της τεχνολογίας και των eSports είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, γνωστούς YouTubers, Pro-Gamers και Cosplayers στο διεθνών προδιαγραφών stage μήκους 18 μέτρων και τις τρείς γιγαντοοθόνες με φώτα LED μήκους 50 που είχαν στηθεί στις αίθουσες του Συνεδριακού.

    Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του event πραγματοποιήθηκαν επίσης workshops, LAN Party, ομιλίες, παρουσιάσεις νέων παιχνιδιών, διαγωνισμός cosplay και άλλες παράλληλες δράσεις.  Τις εντυπώσεις κέρδισε ο νούμερο ένα youtuber σε Ελλάδα και Κύπρο  2J, η δημοφιλής Γερμανίδα cosplayer Fenvaria, η ελληνική εταιρία παιχνιδιών Tenebra Studios, The King of Streamers Axel και ο game artist Χάρης Αβραάμ. Το ενδιαφέρον των γονέων απέσπασαν τα σεμινάρια της κοινωνιογλωσσολόγου Ελισάβετ Κιούρτη, καθώς και η παρουσίαση του Green Kid App από τη δημοσιογράφο Δόννα Καπαρτή.

    Ο Βασίλης Νικολαΐδης, Διευθυντής Πωλήσεων της PrimeTel, μιλώντας για το Gameshow Cyprus 2018 ανέφερε «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου! Αισιοδοξούμε πως το Gameshow Cyprus θα αποτελέσει θεσμό για την Κύπρο και πως σύντομα θα εδραιώσει τη θέση του στον παγκόσμιο χάρτη των eSports».

    gameshow primetel 2 gameshow primetel 3 gameshow primetel 4 gameshow primetel 5 gameshow primetel 6 gameshow primetel 7

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles