21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Kotsovolos.gr: Ανανεωμένο και με νέα χαρακτηριστικά

    Η αλυσίδα Κωτσόβολος παρουσίασε το ριζικά ανανεωμένο ηλεκτρονικό της κατάστημα, το οποίο διαθέτει μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά, τα οποία αλλάζουν την εμπειρία του e-shopping στην Ελλάδα.


    Με αφορμή την έναρξη του έτους, αλλά και των χειμερινών εκπτώσεων, η αλυσίδα καλεί τους καταναλωτές να γνωρίσουν το νέο της κατάστημα. To ολοκαίνουριο kotsovolos.gr διακρίνεται για το νέο του σχεδιασμό, το πιο φιλικό user interface και τα ακόμη πιο εύκολα βήματα για την πλοήγηση στις κατηγορίες των προϊόντων και τις παραγγελίες.

    Οι επισκέπτες του δημοφιλούς ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να πλοηγηθούν σε μία νέα ιστοσελίδα που διαθέτει πιο πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο, περισσότερες και 30% μεγαλύτερες φωτογραφίες, video, λεπτομερέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα προϊόντα και φίλτρα για πιο εύκολη αναζήτηση, καθώς και σύγκριση σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων της αγοράς.

    Επιπλέον οι ανεξάρτητες αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς χρήστες, μέσα από την πλατφόρμα της reevoo θα βοηθήσουν πολύ την απόφαση τους, προσφέροντας στις αγορές ακόμη πιο… social διάσταση.

    O χρήστης του kotsovolos.gr μπορεί με μια κίνηση να βρει ολοκληρωμένες προτάσεις ή να συνδυάσει με έξυπνες αγορές τα προϊόντα που επιθυμεί, ενώ είναι διαθέσιμη και μια σειρά νέων υπηρεσιών υποστήριξης από το εξειδικευμένο brand Support 360° της Κωτσόβολος.

    Μερικά ακόμη από τα νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού καταστήματος της κορυφαίας αλυσίδας είναι:

    – Ανανεωμένη μηχανή αναζήτησης.
    – Ανανεωμένη αναζήτηση φυσικών καταστημάτων με οδηγίες διαδρομής & αναζήτηση κοντινότερου καταστήματος.
    – Ανανεωμένη πλατφορμά e-Merchants που επιτρέπει σε πιστοποιημένους συνεργάτες που πληρούν τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια του ομίλου Dixons, να πωλούν τα προϊόντα τους μέσα από το Kotsovolos.gr.
    – Αυξημένη Διαθεσιμότητα προϊόντων.
    – Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής όπως πιστωτική κάρτα, δόσεις Κωτσόβολος και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
    – Πολλαπλοί τρόποι παράδοσης όπως παράδοση κατ’ οίκον και collect @ store με παραλαβή από φυσικό κατάστημα σε 69 σημεία σε όλη τη χώρα.

    Όλα τα πλεονεκτήματα του νέου kotsovolos.gr συνοδεύονται από τη σταθερά κορυφαία ασφάλεια συναλλαγών που εξασφαλίζεται με τη χρήση των τελευταίων διεθνών προτύπων και τη σφραγίδα εγγύηση των Norton Secured, McAffee Secure, Mastercard SecureCard και Verified by Visa.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles