20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κωτσόβολος Μπλακ Φράιντει: Κολασμένες προσφορές που δεν θα σας αφήσουν να… αγιάσετε!

    Αλήθεια τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη «κόλαση»; Κάποιοι «ευφάνταστοι» ίσως να περιγράψουν την κόλαση με τα γνωστά… καζάνια που βράζουν και τα ατέρμονά βασανιστήρια από μικρά κοκκινωπά διαβολάκια που κουβαλάνε τρίαινες, ενώ άλλοι που είναι και λίγο πιο… «ψαγμένοι», ενδεχομένως να πετάξουν κι ένα απόσπασμα από την Κόλαση που βρίσκεται στη Θεία Κωμωδία του Dante Alighieri. Άλλοι πάλι λίγο πιο… πραγματιστές, το πρώτο που τους έρχεται άμεσα στο μυαλό όταν ακούν τη λέξη «κόλαση», δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμη απόγευμα που βρίσκονται κολλημένοι στην Κηφισίας, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο παρκινγκ, ένα meeting με το αφεντικό τους ή τα 1.567 εισερχόμενα μη αναγνωσμένα e-mail τους.

    Από την άλλη, οι μάλλον «μηδενιστές» θα απαντήσουν σίγουρα με το γνωστό απόφθεγμα: «Εδώ είναι η κόλαση, εδώ και ο παράδεισος». Εάν τώρα βέβαια έχετε μια τάση προς το μουσικό πεντάγραμμο-μπουζουκλερί, στο άκουσμα της λέξης «κόλαση», όλο και κάποιο σουξεδάκι θα έχετε ήδη αρχίσει να σιγοτραγουδάτε, όπως για παράδειγμα το «Αν είναι να κολαστώ, θέλω μόνο μαζί σου» της Σοφίας Βόσσου (ΟΚ Boomer!) ή το «Μαζί σου και στην κόλαση θα πάω» του αστείρευτου Γιώργου Τσαλίκη (για πιο ΣΕ-ΣΕ-ΣΕ καταστάσεις) ή ακόμη και το “Hell’s Bells” των AC/DC (εάν ανήκετε στην ευγενή γενιά των hard-ροκάδων).

    Αναμφίβολα, η έννοια της κόλασης λαμβάνει πολλές διαφορετικές σημασίες στη ζωή μας ωστόσο, από τα τέλη Νοεμβρίου η λέξη «κόλαση» αποκτά μια εντελώς νέα διάσταση, καθώς όποτε θα την ακούτε είναι βέβαιο ότι θα σκέφτεστε τις αμαρτωλές προσφορές του Κωτσόβολου για τη Black Friday! Εάν δεν είχατε αμαρτήσει ποτέ ξανά στη Black Friday, τώρα νομίζουμε ότι δεν θα μπορέσετε με τίποτα να αντισταθείτε στον πειρασμό και κάτι μας λέει ότι ο Πάτερ Μπιμπίλιους φέτος θα πρέπει να κάνει υπερωρίες για να εξομολογήσει το ποίμνιο. Και πώς να μην πέσεις στην αμαρτία από τη στιγμή που σε μια ακόμη Black Friday, ο Κωτσόβολος δεν μας αφήνει να αγιάσουμε με την… καμία. Με τις τιμές που δεν ξεχνιούνται (που κολάζουν ακόμη και άγιο), την τεραστία ποικιλία σε προϊόντα και φουλ απόθεμα που δεν τελειώνει ποτέ, ο Κωτσόβολος είναι ο νούμερο ένα «παραδεισένιος» προορισμός για το φετινό Black Friday, υπενθυμίζοντας σε όλους μας το πόσο γλυκό είναι το πιοτό της αμαρτίας!  

    Παράλληλα, όταν παραγγέλνετε ένα οποιοδήποτε προϊόν, δεν απαιτείται καμία θεϊκή παρέμβαση για να το έχετε στην πόρτα σας μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς ο Κωτσόβολος τρέχει με νέες ταχύτητες στις παραδόσεις του. Τώρα, σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μια γεύση από τον… «παράδεισο», μια επίσκεψη σε ένα από τα δεκάδες καταστήματα του Κωτσόβολου, είναι αρκετή για να «αμαρτήσετε» με την ησυχία σας… Μάλιστα, παρέα με το εξειδικευμένο προσωπικό, θα βρείτε την συσκευή που αναζητάτε και που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στο πορτοφόλι σας! Η εξυπηρέτηση είναι καλύτερη και από τον Άγιο Πέτρο όταν παραλαμβάνει τους «νεοσύλλεκτους» στις πύλες του παραδείσου, προσφέροντας ευελιξία, αμεσότητα, μια πληθώρα καινοτόμων υπηρεσιών και after sales υποστήριξη που διαρκεί για μια αιωνιότητα. Τέλος, στο Κωτσόβολο όλοι οι «αμαρτωλοί» θα βρουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους.

    Με τέτοιο Black Friday φέτος στο Κωτσόβολο, ουδείς αναμάρτητος! Για αυτό δεύρο μέσα στο kotsovolos.gr ή σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα και αγόραζε και μη ερεύνα! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles