18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κωτσόβολος: Προτάσεις για δώρα για όλη την οικογένεια και σπιτικές χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε όλα τα καταστήματα

    Τα Χριστούγεννα γίνονται μαγικά γιατί το σπίτι γεμίζει με τις καλύτερες γεύσεις και μυρωδιές, αλλά και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να διασκεδάσουμε καλύτερα με αυτούς που αγαπάμε, γιατί αποκτάμε τις καλύτερες αναμνήσεις και μπορούμε να τις κρατήσουμε για πάντα. Οι γιορτές γίνονται καλύτερες με τα καλύτερα δώρα από τον Κωτσόβολο, αλλά και με τη χαρά της προσφοράς!

    XMAS 2018-KOTSΟVOLOS

    Φέτος γινόμαστε όλοι Άγιοι Βασίληδες και προσφέρουμε 2€ στα τερματικά POS του «Χαμόγελου του Παιδιού» σε 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα εντός των καταστημάτων Κωτσόβολος. Το ειδικό τερματικό POS, που βρίσκεται δίπλα από τα ταμεία των καταστημάτων, έχει ως αποκλειστική αποστολή την αποδοχή χρημάτων και μοναδικό αποδέκτη «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ακουμπώντας τις ανέπαφες κάρτες στο ειδικό τερματικό πραγματοποιείται απευθείας δωρεά 2€ στον οργανισμό με την παράλληλη έκδοση ανάλογης απόδειξης. Τα συγκεκριμένα τερματικά λειτουργούν ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα υπάρχοντα μηχανήματα για ηλεκτρονικές πληρωμές. Τα καταστήματα που δε φιλοξενούν το τερματικό POS, διαθέτουν το φυσικό κουμπαρά, ώστε να μη σταματάμε να αυξάνουμε τα χαμόγελα και αυτές τις γιορτές.

    Με πολλά χαμόγελα υποδεχόμαστε και τα δώρα των γιορτών, καθώς στον Κωτσόβολο υπάρχουν προτάσεις για δώρα για όλη την οικογένεια από φωτογραφικές μηχανές, κινητά, tablets, ακουστικά, ηχεία, μέχρι και κουζινομηχανές και εξοπλισμό κουζίνας. Οι επίδοξοι Άγιοι Βασίληδες μπορούν να διαλέξουν τα δώρα τους μέσα από μία πλούσια γκάμα προϊόντων σε όλα τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ηλεκτρονικά από το www.kotsovolos.gr.

    70X100_SB_XMAS

    Γλυκιές μυρωδιές, άρωμα καφέ και κεράσματα μαζί με ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών πλημυρίζουν τα καταστήματα Κωτσόβολος γιατί ο Κωτσόβολος σου φτιάχνει και φέτος τις γιορτές!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles