15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Koubaras.com: «Ψάξτο»… γιατί σου επιστρέφει μετρητά

    Άλλα… κόλπα αναμένεται να φέρει το Koubaras.com στον τρόπο που ψωνίζαμε online μέχρι χθες και… μάλλον καλό θα μας κάνει. Το Koubaras.com είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης που εκτός από προϊόντα στην πιο χαμηλή τιμή, μας επιστρέφει και ΜΕΤΡΗΤΑ, με κάθε αγορά!

    Koubaras-promo-2

    Πως λειτουργεί όμως; Ήδη περιέχει μια τεράστια βάση δεδομένων, μια λίστα χιλιάδων προϊόντων ενώ καθημερινά – σύμφωνα με την έμπειρη ομάδα που βρίσκεται από πίσω- προστίθενται δεκάδες νέα προϊόντα.

    Το Koubaras.com είναι στην πράξη μία μηχανή αναζήτησης που – αφού εντοπίσει την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς για το προϊόν που αναζητάς – θα σου δώσει την ευκαιρία να το αγοράσεις! Όταν το προϊόν φτάσει σπίτι σου όμως, εκτός από αυτό θα λάβεις και επιστροφή χρημάτων, στο ποσό που σου επέστρεψε το Koubaras.com ανάλογα με την αγορά σου!

    Koubaras-promo-8

    Δεν θέλεις μετρητά; Κρατάς τα χρήματα στον… «κουμπαρά» σου εναλλακτικά και τα χρησιμοποιείς αθροιστικά σαν έκπτωση σε επόμενη αγορά! Θα γνωρίζουμε ακόμα περισσότερα για το Koubaras.com στις αρχές Οκτωβρίου όταν και θα ανοίξει επίσημα τις «πύλες» του, για… να πάρουμε μετρητά φυσικά!

    Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο πρώτο teaser video με έναν guest star έκπληξη που… «ψάχνει» για ανάλογες ευκαιρίες!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles