18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κουπόνι έκπτωσης 90% από τη Razer… κατά λάθος!

    Την περασμένη εβδομάδα, μια «τρίτη» εταιρεία που ήθελε να δοκιμάσει το καλάθι αγορών της σελίδας της Razer στο Ηνωμένο Βασίλειο, δημιούργησε ένα εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο «ξεχάστηκε» πάνω στο σύστημα. Το συγκεκριμένο κουπόνι, όπως διαβάσαμε στο gameslife, προσέφερε μείωση κατά 90% σε όλα τα προϊόντα. Φυσικά και δεν άργησε να μαθευτεί η ύπαρξή του, και όπως καταλαβαίνεις έγινε της… «Πόπης»! Σε λιγότερο από δύο ώρες έγιναν χιλιάδες παραγγελίες.

    razer-90-discount-coupon

    Επειδή, λοιπόν, το κουπόνι δεν ήταν, σύμφωνα με τον διευθυντή της Razer, Μιν-Λιάνγκ Ταν«ούτε εξουσιοδοτημένο, ούτε και εγκεκριμένο από τη Razer», η εταιρεία θα μπορούσε πολύ απλά να ακυρώσει όλες τι παραγγελίες που το χρησιμοποίησαν. Έλα μου όμως που εδώ μιλάμε για τη Razer! Αποφασίστηκε λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, να σταλθούν όλες οι παραγγελίες, ενώ όποιος κακοήθης βρήκε ευκαιρία να πάρει πέντε-έξι κομμάτια από το ίδιο αντικείμενο για… ρεζέρβα, (προφανώς) για να τα πουλήσει, θα πάρει μόνο το ένα.

    Ο Ταν, ανέφερε επίσης, πως λόγω της τεράστιας ζήτησης θα πάρει τουλάχιστον ένα μήνα για να σταλθούν όλες οι παραγγελίες. Και πάλι όμως, με 90% προσφορά, δε νομίζουμε να πειράξει και κανέναν…

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles