20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κουπόνια για σούπερ μάρκετ μέσω εφαρμογής και στην Ελλάδα!

    Η Warply σε συνεργασία με τη First Data Hellas (το ελληνικό branch της πολυεθνικής First Data που ασχολείται με τις υπηρεσίες και λύσεις πληρωμών) ανακοίνωσαν την ανάπτυξη της πρώτης υπηρεσίας ψηφιακών κουπονιών για καταστήματα λιανικής (σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου), η διανομή των οποίων θα γίνεται μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και tablets!

    super-market-coupons

    Πώς θα λειτουργεί το όλο πράγμα; Η Warply έχει αναπτύξει τέτοια τεχνολογία ώστε να επιτρέπει σε εταιρείες να σχεδιάζουν τα δικά τους κουπόνια τα οποία θα διατηρούνται στους servers της First Data. Έτσι, μέσω ενός λογαριασμού, οι χρήστες της εφαρμογής (ή αν θες καλύτερα, της πλατφόρμας αυτής) θα είναι σε θέση να συλλέγουν κουπόνια διαφορετικών εταιρειών τα οποία κατόπιν θα εξαργυρώνουν στα καταστήματα που πραγματοποιούν τις αγορές τους παίρνοντας επί τόπου την έκπτωση που δικαιούνται. Ουσιαστικά δηλαδή, το σύστημα δουλεύει με τον τρόπου που ξέρεις, απλά σε μία πολύ πιο πρακτική μορφή αφού γλιτώνεις τη χαρτούρα των κουπονιών και τα έχεις όλα συγκεντρωμένα σε μία εφαρμογή, ψηφιακά.

    Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει να τρέχει πιλοτικά τον Ιούλιο σε συνεργασία με επιλεγμένα καταστήματα (πολυεθνικών εταιρειών) της ελληνικής αγοράς. Δεν έχουμε μάθει ακόμα βέβαια το ποια ακριβώς θα είναι αυτά αλλά λογικά όσο πλησιάζουμε στη… σέντρα της υπηρεσίας, θα γίνουν γνωστά περισσότερα.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles