19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Krusell: Συμφωνία συνεργασίας με την LG Electronics για την κατασκευή θηκών κάτω από την ετικέτα «FOR LG Mobile»

    Η σουηδική εταιρεία κατασκευής περιφερειακών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας Krusell, ανακοίνωσε πρόσφατα την σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την LG Electronics, που αφορά τη συμμετοχή της ως συνεργάτης του παγκόσμιου προγράμματος συνεργατών της LG για αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Η συγκεκριμένη συμφωνία επιτρέπει στην Krusell την κατασκευή και πώληση προστατευτικών θηκών Krusell κάτω από την ετικέτα για LG Mobile.

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Krusell, διατηρεί ανάλογες συμφωνίες και με την Sony, Nokia, Garmin, Koenigsegg και Fuji Film.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Krusell κος Ulf Sandberg, αναφερόμενος στο θέμα αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα «Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια win-win συνεργασία και για τα δύο μέρη. Με αυτή τη συνεργασία, οι πελάτες smartphone LG θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προστατευτικών θηκών που χαρακτηρίζονται από το γνωστό σκανδιναβικό ντιζάιν. Η συμφωνία αυτή αντικατοπτρίζει επίσης τη δέσμευση της Krusell να δημιουργεί εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για τους καταναλωτές».

    Η νέα σειρά των προϊόντων Krusell FOR LG MOBILE, αναμένεται περί το τέλος Αυγούστου να είναι διαθέσιμη στην κυπριακή αγορά από την Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ TELECOMMUNICATION LTD – Επίσημος Διανομέας των Προϊόντων Krusell στην Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles