24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ξανά πατέρας ο Elon Musk! Έκανε δίδυμα με στέλεχος της Neuralink

    Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας Elon Musk είναι γνωστό ότι έχει πολλά παιδιά, όπως φαίνεται όμως, ποτέ δεν είναι αρκετά! Σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις, ο CEO της Tesla και η 36χρονη Shivon Zilis, top executive στην startup του Musk Neuralink, έφεραν στον κόσμο όχι ένα αλλά δύο μωρά το Νοέμβριο του 2021.

    Τον περασμένο Απρίλιο, ο Musk και η Zilis υπέβαλαν σχετική αίτηση, προκειμένου τα δίδυμα να πάρουν το επώνυμο και του πατέρα τους μαζί με της μητέρας τους. Ένα μήνα μετά ο δικαστής την ενέκρινε, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα.

    Τα νέα για τον ερχομό των διδύμων ανεβάζουν τον αριθμό των παιδιών του Musk σε εννιά, αφού ο δισεκατομμυριούχος έχει αποκτήσει δύο με την Καναδή τραγουδίστρια Grimes και άλλα πέντε με την πρώην σύζυγό του, τη συγγραφέα Justine Wilson.

    Τα δίδυμα ήρθαν το Νοέμβριο, όμως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο φαίνεται ότι πέρασε έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα, αφού το Δεκέμβριο γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί που απέκτησε με τη Grimes, ενώ ήταν σε διάσταση κατά κάποιον τρόπο. Η Zilis, που γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά, γνώρισε το Musk μέσω της OpenAI, της ΜΚΟ που ίδρυσε ο 51χρονος το 2015 και ασχολείται με την έρευνα στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης.

    Διαβάστε επίσης:

    To ποδήλατο…αλλιώς! Youtuber εφεύρει εκ νέου τον τροχό και γίνεται viral

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles