17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ξανά στην κορυφή το «All I Want for Christmas Is You» της Mariah Carey

    Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το «All I Want for Christmas Is You» της Mariah Carey, το εν λόγω τραγούδι φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερη δημοτικότητα χρόνο με το χρόνο. Όπως είναι ήδη γνωστό, η δημοφιλής τραγουδίστρια κερδίζει ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό ετησίως μέσω των δικαιωμάτων, αφού τις ημέρες των Χριστουγέννων ακούγεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

    Το «All I Want for Christmas Is You» της Mariah Carey, που μαζί με τον βετεράνο συνθέτη Walter Afanasieff το ηχογράφησε το καλοκαίρι του 1994, για τέταρτη χρονιά είναι στην κορυφή του Billboard Hot 100 αφήνοντας το «Rockin Around the Christmas Tree» της Brenda Lee στο Νο. 2. Ακολουθούν το «Jingle Bell Rock» του Bobby Helms στο Νο. 3, το «A Holly Jolly Christmas» του Μπερλ ‘Αιβς (Νο. 4) και το «Last Christmas» των Wham στο Νο. 9. Σημειώνεται ότι το τραγούδι βρέθηκε στη κορυφή του Billboard για πρώτη φορά το 2019.

    Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός λαμβάνει κάθε Δεκέμβριο περίπου 599.000 με 998.000 δολάρια μόνο από το «All I Want For Christmas Is You». Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζεται ότι κερδίζει ετησίως 380.000 αγγλικές λίρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα αναβολή για το Hogwarts Legacy! Καθυστερεί σε Switch, PS4 και Xbox One

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles