21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξανά στην κορυφή το Bridgerton! 193 εκατ. ώρες τηλεθέασης το πρώτο Σαββατοκύριακο

    Το Bridgerton επέστρεψε δυναμικά στο Netflix με τη δεύτερη σεζόν στις 25 Μαρτίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά έσπασε πάλι κάθε ρεκόρ, καθηλώνοντας το κοινό με μια καινούρια ιστορία και δυνατές ερμηνείες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, το Bridgerton έγινε η πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά στην πλατφόρμα, αφού κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου έφτασε τις 193 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης.

    Και η πρώτη σεζόν της σειράς είχε συνοδευτεί από ανάλογη επιτυχία, καθώς τις πρώτες 28 μέρες μετά την πρεμιέρα κατάφερε να συγκεντρώσει 625.5 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης. Παρόλα αυτά, η Lady Whistledown και η οικογένεια Bridgerton δεν κατάφεραν να ρίξουν το Squid Game από την κορυφή της κατάταξης. Τα επεισόδια του κάθε κύκλου μπορεί να είναι λίγα για τους fans, όμως αποτελεί μια παρηγοριά το γεγονός ότι το “πράσινο φως” για την 3η σεζόν έχει ήδη δοθεί και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα δρώμενα στις ζωές των πρωταγωνιστών.

    Στη 2η σεζόν του Bridgerton η προσοχή στρέφεται στην Simone Ashley και τον Jonathan Bailey, οι οποίοι υποδύονται τους Kate Sharma και Anthony Bridgerton. Πιθανότητα ένα μέρος των fans να απογοητεύτηκε από την απουσία του Rege Jean-Page, όμως η Lady Whistledown και η νέα ιστορία που διηγήθηκε σίγουρα κάλυψαν το κενό.

    Διαβάστε επίσης: Επιτέλους έχουμε ημερομηνία! Τον Αύγουστο πρεμιέρα για το “House of the Dragon” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles