14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ξαναφουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Blizzard να αναπτύσσει το remake του Diablo 2!

    Το Diablo 2 δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά games όλων των εποχών, καθώς όταν κυκλοφόρησε πίσω στα τέλη των 90s προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους gamers. Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια, ακούγεται όλο και πιο έντονα η φήμη που θέλει την Blizzard να δουλεύει πάνω στη δημιουργία ενός remake που θα φέρει το all-time classic ARPG στη σύγχρονη εποχή. Δυστυχώς βέβαια, τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την ίδια την Blizzard, για αυτό και το θέμα του remake κάπου… ξεχάστηκε (ειδικότερα από τη στιγμή που οι σκληροί δίσκοι με τον πρωτογενή κώδικα του Diablo 2 έχουν εξαφανιστεί και έτσι δεν υπάρχει προγραμματιστικός κώδικας στον οποίοι οι δημιουργοί θα μπορούσαν να «πατήσουν» πάνω).

    Ωστόσο, πρόσφατα οι φήμες φούντωσαν ξανά και αυτό γιατί η Activision αποφάσισε να προχωρήσει στη συγχώνευση του development studio Vicarious Visions με την Blizzard, σε μια προσπάθεια να τονωθεί ακόμη περισσότερο η δεύτερη από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή δουλεύει στο full τις μηχανές για την ανάπτυξη του Diablo 4, αλλά και του Diablo Immortal, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε mobile συσκευές. Είναι άγνωστο το κατά πόσο υπάρχει ένα remake του εμβληματικού Diablo 2 στον ορίζοντα, πάντως είμαστε βέβαιοι πως εάν ο εν λόγω remastered τίτλος ολοκληρωθεί με τον σωστό τρόπο (το Warcraft III: Reforged μάλλον περισσότερο απογοήτευσε), τότε είναι σίγουρο ότι θα κάνει τις καρδιές των Diablo fans να… σκιρτήσουν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles