13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ξανανοίγει το «κεφάλαιο» Harry Potter σε τηλεοπτική σειρά του HBO

    Μπορεί οι fans να έμαθαν τα πάντα για το νεαρό μάγο Harry Potter πριν από μια περίπου δεκαετία, όμως, όπως όλα δείχνουν, η ιστορία θα ειπωθεί ακόμα μια φορά και μάλιστα με μια ολοκαίνουρια τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με το Bloomberg.

    Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τo ΗΒΟ να βρίσκεται ένα βήμα από το να κλείσει τη συμφωνία για το reboot, το οποίο θα ταξιδέψει το κοινό ξανά στο μαγικό κόσμο της J.K. Rowling. Αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι η μεταφορά του κάθε βιβλίου σε μια ξεχωριστή τηλεοπτική σεζόν (τα βιβλία είναι 7). Η σειρά αναμένεται να δώσει τον απαιτούμενο χώρο, ώστε να ερευνηθεί σε μεγαλύτερο βάθος η πλοκή των βιβλίων, χωρίς να κόβονται περιστατικά και πρόσωπα, όπως έγινε στις ταινίες.

    Αυτό το σχέδιο αποτελεί μέρος της προσπάθειας της μητρικής εταιρείας του HBO, της Warner Bros. Discovery, να επανεκκινήσει μερικά από τα μεγαλύτερα brands της. Αυτή η στρατηγική ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες με την τοποθέτηση στο «τιμόνι» των DC Studios των James Gunn και Peter Safran και συνεχίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες με την είδηση της επαναφοράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

    Τη στιγμή που το σύμπαν του Harry Potter παραμένει απίστευτα δημοφιλές, ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικά επιτυχημένου Hogwarts Legacy, η δημιουργός του παραμένει βυθισμένη στη διαμάχη για τις τρανσφοβικές δηλώσεις της. Αν και δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πόσο θα εμπλακεί η Rowling με αυτή τη νέα σειρά, το Bloomberg αναφέρει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, και ο διευθύνων σύμβουλος του HBO, Casey Bloys, έπρεπε να πείσουν τη συγγραφέα να επιτρέψει στην εταιρεία να παράγει τη νέα σειρά.

    Διαβάστε επίσης: Netflix: Όλες οι σειρές που έρχονται τον Απρίλιο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles