21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Όλες οι σειρές που έρχονται τον Απρίλιο

    Αρκετές νέες σειρές προστίθενται αυτό το μήνα στον κατάλογο του Netflix και θα κρατήσουν συντροφία στους συνδρομητές αυτό το Πάσχα. Αναλυτικά, τον Απρίλιο έρχονται τα εξής:

    02/04/2023 War Sailor: Limited Series

    Όταν ξεσπά ο Β’ Π.Π., δύο ναύτες σε ένα νορβηγικό εμπορικό πλοίο αγωνίζονται να επιβιώσουν από μια σύγκρουση, στην οποία δεν τους ζητήθηκε ποτέ να συμμετάσχουν.

    04/04/2023 The Signing

    Σ’ αυτό το ριάλιτι, νέοι λάτιν καλλιτέχνες καλούνται να εντυπωσιάσουν θρύλους όπως οι Λεξ Μπορέρο, Τάινι και Ράου Αλεχάντρο για να υπογράψουν το συμβόλαιο της ζωής τους.

    06/04/2023 BEEF

    Ένα περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ δύο αγνώστων –ενός αποτυχημένου εργολάβου και μιας επιχειρηματία– πυροδοτεί μια κόντρα που βγάζει τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα.

    07/04/2023 Transatlantic

    Μασσαλία, 1940. Μέσω μιας επιχείρησης διάσωσης, δύο Αμερικανοί βοηθούν καλλιτέχνες, συγγραφείς και άλλους πρόσφυγες να διαφύγουν από την Ευρώπη στη διάρκεια του Β’ Π.Π.

    07/04/2023 Μέχρι Στιγμής Όλα Καλά

    Η ζωή μιας δημοσιογράφου γίνεται χαοτική, όταν προστατεύει τον αδελφό της από τον νόμο, μπλέκοντας ακούσια την οικογένειά της στο ανελέητο σχέδιο ενός βαρόνου ναρκωτικών.

    08/04/2023 Ο Δικηγόρος Διαζυγίων Σιν

    Ύστερα από μια προσωπική τραγωδία, ένας πιανίστας που έγινε δικηγόρος βιώνει τον περίπλοκο κόσμο των διαζυγίων — κι αγωνίζεται για να κερδίσουν οι πελάτες του πάση θυσία.

    12/04/2023 Πεθερά απ’ την Κόλαση: Σεζόν 2

    Μετά τη φυλακή, η Ιζαντίρ επιστρέφει στην ακόμα μεγαλύτερη οικογένειά της και σε νέους φίλους κι εραστές συνεχίζοντας να προκαλεί προβλήματα στον Κάρλος και στην Αλίσε.

    13/04/2023 Florida Man

    Ένας ντροπιασμένος και χρεωμένος αστυνομικός επιστρέφει στη Φλόριντα για μια σκοτεινή αποστολή που τον παρασύρει σ’ ένα άγριο και θανατηφόρο κυνήγι θησαυρού.

    13/04/2023 Εμμονή

    Η σχέση ενός αξιοσέβαστου χειρουργού από το Λονδίνο με την αρραβωνιαστικιά του γιου του μετατρέπεται σε ερωτικό πάθος που απειλεί να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

    14/04/2023 Queenmaker

    Ένα καταξιωμένο στέλεχος ενός ομίλου στηρίζει την εκστρατεία μιας δικηγόρου πολιτικών δικαιωμάτων για τη δημαρχία, ενώ επιδιώκει να καταστρέψει τον πρώην εργοδότη της.

    20/04/2023 Η Διπλωμάτισσα

    Εν μέσω διεθνούς κρίσης, μια διπλωμάτισσα παλεύει να τα βγάλει πέρα με τη νέα της υψηλού κύρους δουλειά ως πρέσβειρα στο ΗΒ και τον ταραχώδη γάμο της με έναν πολιτικό..

    20/04/2023 Η Νεράιδα των Δοντιών: Όταν ο Έρωτας Δαγκώνει

    Ένας ασυμβίβαστος θηλυκός βρικόλακας με σπασμένο δόντι ερωτεύεται έναν ντροπαλό οδοντίατρο στην Καλκούτα. Θα τους χωρίσουν άραγε οι ανθρώπινες και μυστικιστικές δυνάμεις;

    21/04/2023 Ακατέργαστα Διαμάντια

    Όταν ο άσωτος γιος μιας οικογένειας ρίχνει την αυτοκρατορία της στα χρέη, ο αδελφός του επιστρέφει στην περιοχή των διαμαντιών της Αμβέρσας για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

    21/04/2023 Προξενιό α λα Ινδικά: Σεζόν 3

    Από το Λονδίνο μέχρι το Νέο Δελχί, η προξενήτρα Σίμα Ταπάρια βοηθά περισσότερους εργένηδες να βρουν τον έρωτα, ενώ παράλληλα τους επαναφέρει συχνά στην πραγματικότητα.

    26/04/2023 Εργαζόμενες Μητέρες: Σεζόν 7

    Στη συγκινητική τελευταία σεζόν, η Κέιτ κι οι φίλες της αναζητούν την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή. Δύσκολα τα πράγματα, αλλά το γέλιο βοηθά.

    26/04/2023 Love After Music

    Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να ζει χωρίς αγάπη. Αυτή η βιογραφική σειρά παρακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του εμβληματικού Αργεντίνου ροκ σταρ Φίτο Πάεζ.

    27/04/2023 Η Νοσοκόμα

    Μια νέα νοσοκόμα σ’ ένα νοσοκομείο υποψιάζεται ότι η επιθυμία μιας συναδέλφου της για προσοχή μπορεί να συνδέεται με μια σειρά θανάτων ασθενών. Από αληθινή ιστορία.

    27/04/2023 Πυγολαμπίδες: Σεζόν 2, Μέρος 2

    Για την Κέιτ και την Τάλι, δεν υπάρχει εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στη φιλία τους. Υπάρχει, όμως, κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τις χωρίσει για πάντα;

    27/04/2023 Sweet Tooth: Σεζόν 2

    Όταν πέφτει στα χέρια των Τελευταίων Ανθρώπων, ένα ελαφο-αγόρι ονόματι Γκας προσπαθεί να βοηθήσει τους νέους του φίλους να αποδράσουν, προτού είναι αργά.

    28/04/2023 The Goldin Touch: Ο Βασιλιάς των Συλλεκτών

    Ο Κεν Γκόλντιν και η ομάδα του πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν τη σειρά δράσης που διαδραματίζεται σε έναν οίκο δημοπρασιών με σπάνια συλλεκτικά είδη.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Λαγούτης: «To τέλος του Έτερος Εγώ μου αφήνει μια πολύ γλυκιά γεύση»! (Αποκλειστική Συνέντευξη)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles