21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ξεχάστε τα selfie sticks και κάντε το βήμα παραπάνω: Το Vimble C είναι εδώ!

    Ένα προσιτό gimbal stabilizer για action cameras και smartphones, που αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις στην κατηγορία του, το Vimble C, βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop.com, ένα σημείο με ό,τι gadget ή ηλεκτρονική συσκευή αναζητάτε, σε τιμές που δύσκολα θα βρείτε αλλού!

    Vimble C

    Το Vimble C έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την αυξημένη εργονομία, αλλά και την άνεση και ευκολία χρήσης, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωτό. Ταιριάζει άψογα με την παλάμη σας και σας προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια, σε βάρος που δε θα σας προβληματίσει ούτε στιγμή.

    Vimble C3

    Ο βελτιωμένος αλγόριθμος της σειράς “G”, σας προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση σταθεροποίησης, ενώ το ολοκαίνουριο user interface σας επιτρέπει να ελέγξετε το 4-way joystick και ένα Bluetooth shutter με τον αντίχειρά σας.

    Η νέα εφαρμογή “Feiyu ON” για iOS και Android επιτρέπει την έξυπνη παρακολούθηση προσώπου με ένα κλικ. Το Vimble C μπορεί να ακολουθήσει με ακρίβεια και ταχύτητα τις κινήσεις σας, ώστε να πραγματοποιήσει και απομακρυσμένη κινηματογράφηση.

    Vimble C2

    Χρησιμοποιεί μπαταρία ιόντων λιθίου για να ελαχιστοποιήσει το μέγεθός του και να επεκτείνει το χρόνο λειτουργίας του σε 5 ώρες με μία φόρτιση. Επιπλέον, μπορείτε να φορτίσετε το Vimble C απευθείας μέσω της θύρας Micro-USB από εξωτερικές πηγές ενέργειας όπως powerbanks.

    Τέλος, χάρη στο 1/4″ screw port, μπορείτε με ευκολία να προσθέσετε τρίποδο ή extension bar, για ακόμη πιο απαιτητικές λήψεις που θα κάνουν τη διαφορά.

    Vimble C4

    Μπορείτε να αποκτήσετε το Vimble C στο TomTop.com σε τιμή-έκπληξη!

    Χρησιμοποιήστε το coupon code YYM50 για να γλιτώσετε επιπλέον 50 δολάρια από το Vimble C

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles