24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ξεχάστε τα Xbox αξεσουάρ χωρίς πιστοποίηση της Microsoft – Ποιες είναι οι λύσεις

    Από αυτό το μήνα σταματούν να αναγνωρίζονται από την κονσόλα XBOX όσα αξεσουάρ -όπως Controller ή τιμονιέρες- δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Microsoft.

    Πιο συγκεκριμένα όσοι διαθέτουν αντίστοιχα αξεσουάρ κατά την εφαρμογή τους στην κονσόλα από 15.11.2023 θα τους βγαίνει μήνυμα που θα αναγράφει «ΣΦΑΛΜΑ 0x82d60002».

    Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες είναι ότι όλοι οι κωδικοί της HORI και της THRUSTMASTER για XBOX έχουνε την επίσημη πιστοποίηση της Microsoft.

    HORI OVERDRIVE for XBOX

    H ποιοτική τιμονιέρα Overdrive κατασκευάζεται αποκλειστικά για την κονσόλα XBOX & XBOX X. Διαθέτει διάταξη για να σφίγγει γερά επάνω στο τραπέζι και να χαρίζει μοναδικές στιγμές στις πιο δύσκολες μάχες. Διαθέτει μεγάλα και σταθερά πετάλ καθώς και μοχλό αλλαγής ταχυτήτων.

    HORIPAD PRO for XBOX SERIES X/S, XBOX ONE & WINDOWS 10

    Από την άλλη για τους ψαγμένους βρίσκεται το controller Horipad Pro της HORI. Τα υψηλής ακρίβειας χαρακτηριστικά του προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στον gamer. Προσφέρει ρεαλισμό και υψηλής απόδοσης όλων των ηχητικών εφέ αλλά και δονήσεων του video game.

    Παράλληλα, η THRUSTMASTER φημίζεται για τις τιμονιέρες που καλύπτουν απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών gamers.

    Τόσο η τιμονιέρα T248-X TYPE C, όσο κι η Τ128Χ που χαρίζουν Hybrid Drive, σύστημα αντίστασης τιμονιού αλλά και αντοχή στο επιθετικό οδήγημα.

    THRUSTMASTER, T248-X TYPE C THRUSTMASTER, T128-X

    ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ THRUSTMASTER!

    Η THRUSTMASTER όμως δεν καλύπτει μόνο τους λάτρεις των racing video game αλλά και αυτόν που τους αρέσει να πετούν στα σύννεφα και να πραγματοποιούν τις καλύτερες πτήσεις με δύναμη και εναέρια ακροβατικά. Γι’ αυτό διαθέτει και joysticks υψηλής ποιότητας, γιατί μια πτήση δεν είναι εύκολη υπόθεση.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles