20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Spencer! Παραμένει το Call of Duty στο Playstation

    Η Microsoft, πριν από λίγα 24ωρα, ανακοίνωσε την εξαγορά της Activision Blizzard έναντι του “ασύλληπτου” ποσού των σχεδόν 70 δισ. δολαρίων. Χτες είχαμε την πρώτη αντίδραση της Sony, την οποία φυσικά το εν λόγω deal επηρεάζει σημαντικά. Εκπρόσωπος της εταιρείας, σχολιάζοντας τη συμφωνία, που αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα τη βιομηχανία του gaming, ανέφερε: “Περιμένουμε πως η Microsoft θα τηρήσει τις συμφωνίες που καλύπτουν τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια και θα συνεχίσει να διασφαλίζει ότι τα παιχνίδια της Activision θα είναι multiplatform”.

     

    Πριν από λίγες ώρες, μια ακόμα ανάρτηση στο Twitter -αυτή τη φορά από Phil Spencer του Xbox– ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο. Ο Spencer, σχολιάζοντας τη “μοίρα” του Call of Duty υπογραμμίζει:

    “Είχα κάποιες συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα με επικεφαλής της Sony. Τους επιβεβαίωσα την πρόθεσή μας να τηρήσουμε όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες μετά την εξαγορά την Activision Blizzard, αλλά και την επιθυμία μας να κρατήσουμε το Call of Duty στο PlayStation. Η Sony είναι ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας μας και εκτιμούμε τη σχέση μας μαζί της”.

    Διαβάστε επίσης: Horizon Forbidden West: Κυκλοφόρησε το απίθανο story trailer! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles