18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκινά από σήμερα η λειτουργία του 5G δικτύου της Epic

    Η Epic ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη λειτουργία του 5G δικτύου της. Σε πρώτο στάδιο, το δίκτυο Epic 5G είναι διαθέσιμο σε όλες τις πόλεις και σε τουριστικές περιοχές της Κύπρου, ενώ η επέκταση του αναμένεται να συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς τους επομένους μήνες.

    Πρόσβαση στο δίκτυο Epic 5G μπορούν να έχουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση όλοι οι συνδρομητές της Epic που βρίσκονται στις προαναφερόμενες περιοχές κάλυψης του δικτύου, (ιδιώτες κι επιχειρήσεις) και ανεξαρτήτως του Πλάνου σύνδεσης τους. Βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτουν 5G συσκευή που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο Epic, όπως οι Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Redmi Note 9T, Xiaomi Redmi Note 10, Poco F3, Huawei P40 Pro και Huawei P40, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες συσκευές όπως η σειρά των συσκευών Samsung Galaxy S21 καθώς και η σειρά των Apple iPhone 12.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, από σήμερα  οι συνδρομητές της Epic, μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους ταχύτητες mobile internet που ξεπερνούν το 1Gbps.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εpic, κύριος Θάνος Χρονόπουλος, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα δήλωσε: «Επενδύοντας σταθερά σε υποδομές και τεχνολογίες νέας γενιάς, συμμετέχουμε ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας. Από σήμερα, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν υπηρεσίες 5ης γενιάς κάνοντας έτσι πραγματικότητα καινοτόμες εφαρμογές που θα βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα, θα αναβαθμίσουν την επιχειρηματικότητα και θα μετασχηματίσουν την οικονομία».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles