18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ξεκινά από σήμερα το Epic Μουσικό Καλοκαίρι

    Ένα Epic Μουσικό Καλοκαίρι γεμάτο μελωδίες, ταξιδιάρικους στίχους και ανεβασμένη διάθεση, υπόσχεται  η Epic, η οποία είναι φέτος περήφανος χορηγός των συναυλιών του DownTown Live Nicosia στα Λύμπια. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως μεταξύ άλλων Γιάννης Χαρούλης, Ματούλα Ζαμάνη, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Πυξ Λαξ, Γλυκερία, Social Waste & Anemourio, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Solmeister & Marseaux και Ευριδίκη με Μπλε, θα «παρελάσουν»  επί σκηνής για να προσφέρουν αξέχαστες μουσικές βραδιές στο κοινό παρέα με την Epic.

    Το Epic Mουσικό Kαλοκαίρι ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου με τον αγαπημένο Γιάννη Χαρούλη, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει στις 8 Ιουνίου η Ματούλα Ζαμάνη. Αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι των 13 συναυλιών που θα κάνει τα καλοκαιρινά μας βράδια πιο όμορφα και μελωδικά θα κλείσει η εκπληκτική Ευρυδίκη με τους Μπλε στην τελευταία συναυλία στις 29 Ιουλίου.

    Να σημειωθεί ότι καθ όλη τη διάρκεια του μουσικού αυτού φεστιβάλ η  Epic θα χαρίζει διπλές προσκλήσεις σε τυχερούς μέσα από διαγωνισμούς στο epicofficialcy στο Instagram.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles