16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκινά την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου η διάθεση της νέας σειράς iPhone 8 από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της iSquare στην Κύπρο

    iphone 8 iphone 8 plus

    Διαθέσιμα στην κυπριακή αγορά θα είναι από μεθαύριο Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 τα νέα  iPhone 8 και iPhone 8 Plus μέσα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών Apple της iSquare στην Κύπρο. Όπως ανακοίνωσε η iSquare – Επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, το καταναλωτικό κοινό στην Κύπρο μπορεί από την ερχόμενη Παρασκευή να δει και να θαυμάσει από κοντά τη νέα γενιά iPhone, τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

    Ο ανανεωμένος σχεδιασμός των νέων iPhone 8 και iPhone 8 Plus, περιλαμβάνει και στις δύο πλευρές της συσκευής, το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία. Το σασί τους είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, διαθέτοντας επεξεργασία χρωμάτων επτά στρώσεων και εσωτερική δομή από ατσάλι και χαλκό. Τα νέα iPhone είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη, και υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Η οθόνη τους είναι Retina HD 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών αντίστοιχα με τεχνολογία True Tone. Διαθέτουν κάμερες 12MP με νέο αισθητήρα, επεξεργαστή σήματος εικόνας και διπλή κάμερα 12MP στο iPhone 8 Plus με βελτιωμένη λειτουργία Portrait Mode καθώς και την  νέα λειτουργία Portrait Lighting. Ενσωματώνουν τον νέο επεξεργαστή A11 Bionic, που η Apple χαρακτηρίζει ως το πιο ισχυρό που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε ένα smartphone. Διαθέτει εξαπύρηνη CPU, 64-bit design και 4,3 δισεκατομμύρια transistors. Οι δύο πυρήνες αναλαμβάνουν τις high performance διεργασίες (25% ταχύτερα απ’ ότι στον A10) και οι άλλοι τέσσερις φροντίζουν για την υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα της συσκευής στις υπόλοιπες(70% ταχύτεροι). Η νέα GPU, σχεδιασμένη από την Apple, είναι 30% ταχύτερη απ’ αυτήν του A10, ενώ το A11 chip έχει νέο image processor με πιο γρήγορο low light autofocus και νέο hardware noise reduction, και υποστηρίζουν εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και εφαρμογές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles