15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Ghostbusters: Afterlife 2

    Το Ghostbusters: Afterlife έκανε ντεμπούτο στο σινεμά το Νοέμβριο του 2021 και έφερε στα ταμεία περίπου 200 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, παρά την πανδημία. Ο Reitman δημιούργησε το Ghostbusters: Afterlife μαζί με τον πατέρα του Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσει τα original Ghostbusters, ο οποίος όμως δε βρίσκεται πια εν ζωή.

    Στην ταινία είδαμε πρωταγωνιστές των αρχικών Ghostbusters, συμπεριλαμβανομένου του Bill Murray. Παρακολουθήσαμε μια ανύπαντρη μητέρα που μετακομίζει μαζί με τα παιδιά της σε μια μικρή πόλη και σύντομα αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών.

    Τώρα μέσω μιας κοινής φωτογραφίας του σκηνοθέτη Gil Kenan με τον Jason Reitman στο Twitter έγινε γνωστό ότι τα γυρίσματα για το sequel του Ghostbusters: Afterlife ξεκίνησαν.

    Σύμφωνα με το JoBlo, oι πρωταγωνιστές Finn Wolfhard και Mckenna Grace επιστρέφουν και μαζί τους η Carrie Coon και ο Ernie Hudson. Aρχικά, αναμενόταν να αναλάβει το τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Τζέισον Ράιτμαν αλλά στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο Kenan θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Shazam! Η Οργή Των Θεών: Από τις 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles