22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Superman

    Ο γνωστός σκηνοθέτης James Gunn ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία Superman. Αυτή η επιστροφή του κλασικού υπερήρωα στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να είναι μια φρέσκια προσέγγιση στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

    Η ταινία αρχικά είχε τον τίτλο “Superman: Legacy”. Τώρα ονομάζεται απλά “Superman”, μια αλλαγή που αντανακλά την εξέλιξη της δημιουργικής διαδικασίας. Αυτή η νέα εκδοχή της ιστορίας του υπερήρωα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2025 και προβλέπεται να προσφέρει μια δροσερή και ανανεωμένη προσέγγιση του συμπαθητικού χαρακτήρα.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gunn (@jamesgunn)

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα ταινία θα υποδυθεί ο David Corenswet και θα τον συντροφεύσει, στο ρόλο της Λόις Λέιν, η Rachel Brosnahan. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, το Superman αναμένεται να αφηγηθεί την ιστορία του ταξιδιού του Superman, προκειμένου να συμφιλιώσει την κρυπτονική κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Clark Kent από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, καθοδηγούμενος από την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που βλέπει την καλοσύνη ως παλιομοδίτικη.

    Διαβάστε επίσης:

    Η 2η ταινία τα… σπάει! Πότε θα δούμε το Dune 3;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles