15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησε σήμερα ο πλειστηριασμός των άδειων 5G: Δείτε ζωντανά πως εξελίσσεται η πλειοδοτική διαδικασία

    Δόθηκε σήμερα στα γραφεία του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στη Λευκωσία, το σήμα εκκίνησης του πλειστηριασμού των άδειων 5G, με την έναρξη στις 10:00 το πρωί του πρώτου γύρου της διαγωνιστικής διαδικασίας. Στον πλειοδοτικό διαγωνισμό συμμετέχουν και οι τέσσερις τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, Cyta, Epic, Cablenet και PrimeTel.

    Η πλειοδοτική διαδικασία για κάθε ημέρα διεξαγωγής του Πλειστηριασμού αναμένεται να διαρκεί από τις 10:00 μέχρι και τις 17:00. Πριν από την έναρξη κάθε Γύρου, ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής καθορίζει το ποσό της Προσφοράς. Η Προσφορά του 1ου γύρου ισούται με την προκαθορισμένη Τιμή Εκκίνησης, και για κάθε επόμενο γύρο, με την Προσφορά του προηγούμενου γύρου προσαυξημένης κατά ένα ποσό.

    Σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα του Πλειστηριασμού στην πλειοδοτική διαδικασία ΠΔ1 κατά τον 1ο γύρο και οι τέσσερις  οι τέσσερις εταιρειες, Cyta, Epic, Cablenet και PrimeTel κατέθεσαν έγκυρες προσφορές ύψους 6.000.000 εκ. ευρώ η κάθε μια και ως εκ τούτου οι συμμετοχές τους παραμένουν ενεργές στον διαγωνισμό.

    Στο μεταξύ, από την πλειοδοτική διαδικασία ΠΔ2 – 1ος γύρος, αποχώρησαν Cablenet και PrimeTel ενώ  Cyta και Epic κατέθεσαν  έγκυρες προσφορές ύψους 3.500.000 εκ. ευρώ η κάθε μια και παραμένουν στον διαγωνισμό.

    Στην πλειοδοτική διαδικασία ΠΔ3 – 1ος γύρος και οι τέσσερις οι τέσσερις εταιρειες, Cyta, Epic, Cablenet και PrimeTel κατέθεσαν έγκυρες προσφορές ύψους 2.500.000 εκ. ευρώ η κάθε μια και παραμένουν ενεργές στον διαγωνισμό.

    Η ροή των αποτελεσμάτων του Πλειστηριασμού είναι πρόσβαση από την ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στον ακόλουθο σύνδεσμο https://docs.google.com/document/d/1rib9laMUKg8UbKVi0NV1ls1IhyoEISjdkb9w3Sm_8U4/edit.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles