24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ξεπέρασε τα 10 εκατ. παίκτες το Death Stranding

    Για ένα project που δίχασε κριτικούς και παίκτες, το Death Stranding τα έχει πάει εξαιρετικά καλά. Με αφορμή τον εορτασμό για τον τρίτο χρόνο του video game, η Kojima Productions αποκάλυψε ότι περισσότεροι από 10 εκατ. άνθρωποι έχουν παίξει το πρώτο παιχνίδι του studio. Το «μαξιλαράκι» αυτό αφορά όλες τις πλατφόρμες στις οποίες είναι διαθέσιμο το Death Stranding, συμπεριλαμβανομένου και του PC Game Pass. “Με κάνει πολύ χαρούμενο να σκέφτομαι ότι πάνω από 10 εκατ. «Sam one» παίκτες υπάρχουν παγκοσμίως, όλοι συνδεδεμένοι», ανέφερε ο δημιουργός Hideo Kojima στο Twitter.

    Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο ότι ένα παιχνίδι από το δημιουργό του Metal Gear Solid θα αποτελούσε εμπορική επιτυχία, αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η Sony ήταν δυσαρεστημένη με τις πωλήσεις του παιχνιδιού το 2020, βοήθησε όμως την κατάσταση η επαναξιολόγηση των κριτικών, η πανδημία και η άφιξη του Death Stranding στο PC. H αλλαγή στην πορεία του έγινε εντελώς ξαφνικά και μέχρι τον Ιούλιο του 2021 είχε πουλήσει 5 εκατ. αντίτυπα.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε ρυθμούς “God of War” το Public Συντάγματος

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles