16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σε ρυθμούς “God of War” το Public Συντάγματος

    Το God of War: Ragnarok κυκλοφόρησε και αναμένεται να αποτελέσει δικαίως τον τίτλο της χρονιάς. Οι fans βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ακολουθήσουν τον Kratos και τον Atreus σε νέες περιπέτειες, τη στιγμή που καταστήματα όπως το Public Συντάγματος μετατρέπουν τη νέα κυκλοφορία σε… γιορτή!

    Ακόμα κι αν ο δρόμος δε σας έβγαλε τελευταία στο Σύνταγμα, το Facebook του Public θα σας δώσει μια πρώτη γεύση. Στα social media της εταιρεία ανέβηκε σχετικό video που δείχνει την πρόσοψη του τριώροφου κτιρίου σε ρυθμούς… God of War, αφού η γνωστή αλυσίδα έχει προγραμματίσει μια πραγματικά εντυπωσιακή προβολή στην καρδιά της Αθήνας.

    Στις 9 Νοεμβρίου, ο gamer Mysta θα βρίσκεται στο κατάστημα Συντάγματος για να παίξει το παιχνίδι σε livestream, ενώ στις 10 Νοεμβρίου θα βρίσκεται και πάλι στο κατάστημα για να αλληλεπιδράσει με το κοινό και τους cosplayers που θα είναι ντυμένοι ως Kratos και Freya σε ένα φανταστικό event γεμάτο gaming και δώρα, κάνοντας κάθε επίσκεψη στο κατάστημα ξεχωριστή!

    Επιπλέον, από τις 9 έως τις 16 Νοεμβρίου, στη gaming area του Public Συντάγματος σε περιμένει ένα εντυπωσιακό σκηνικό εμπνευσμένο από τους διαφορετικούς κόσμους του παιχνιδιού! Με τη σειρά τους, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, καθώς και οι συρμοί που θα διέρχονται από αυτόν, θα «ντυθούν» στα χρώματα του God of War και των μεγαλειωδών βασιλείων του!

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Στο God of War: Ragnarok των Santa Monica Studios, ο Kratos και ο γιος του Atreus ξεκινούν για ένα μυθικό ταξίδι, ψάχνοντας τις απαντήσεις για την τελική μάχη που θα τους οδηγήσει μέχρι το τέλος του κόσμου. Φυσικά σε αυτό το ταξίδι δεν είναι σε καμία περίπτωση μόνοι, καθώς τα μάτια των Θεών του Βασιλείου της Asgard είναι καρφωμένα πάνω τους και παρακολουθούν ακόμη και την παραμικρή τους κίνηση.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΑ: Τίτλοι τέλους για τη σειρά Project Cars (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles