16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    «Ξεχάστε τα selfies, η επόμενη τάση θα είναι τα… dronies!»

    Τα τελευταία χρόνια, τα selfies είναι η απόλυτη τάση στον τομέα της… φωτογραφίας. Κάποιοι πιστεύουν ωστόσο ότι σύντομα θα είναι… ξεπερασμένα και η νέα μόδα θα είναι τα dronies.

    drone

    Σε τι ακριβώς αναφερόμαστε; Σε μία φωτογράφιση (ή βιντεοσκόπηση) με τη βοήθεια mini drones, τηλεκατευθυνόμενων gadgets δηλαδή που “πετούν στον αέρα” και μπορούν να τραβήξουν με τις κάμερές τουςς οτιδήποτε, ακόμη και τους εαυτούς σας.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας Parrot, Henri Seydoux, είναι αισιόδοξος για το μέλλον των…λήψεων μέσω mini drones και σημειώνει χαρακτηριστικά στους Financial Times: “Θα είναι σαν να έχεις μαζί σου ένα πλήρες τηλεοπτικό συνεργείο όταν πηγαίνεις για snowboard ή ορειβασία” προσθέτοντας ότι οι πωλήσεις των drones αυξήθηκαν κατά 130% μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους.

    “Αποδεικνύεται πως οι άνθρωποι στην πραγματικότητα αγοράζουν drones λόγω του ναρκισσισμού τους” σημειώνει. “Θέλουν να βάλουν τις εικόνες στο Youtube και γι’ αυτό θέλουν τις κάμερες”. Και κάπως έτσι, πολύ σύντομα, φαίνεται πως η νέα τάση στις φωτογραφίσεις δε θα είναι να τεντώνετε τα χέρια σας όσο πιο πολύ μπορείτε για να τραβήξετε την τέλεια selfie, αλλά να απογειώνετε το… drone σας και να το οδηγείτε στο σημείο που θα βγάλει την ιδανική φωτό (ή κάποιο video) της παρέας σας.

    Κι ενώ πολλοί ανησυχούν για ζητήματα ιδιωτικότητας, στην περίπτωση των φωτογραφιών που θα μπορούν να “τραβούν ανενόχλητα” τα drones, το μόνο σίγουρο είναι πως στο μέλλον θα μας απασχολήσουν πολύ, οπότε αναμένουμε τις “τεχνολογικές” εξελίξεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles