16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξέχνα το Instagram και δες αυτές τις φωτό: Αμερικανικά τοπία τραβηγμένα με έναν παλιό κλασικό fish-eye φακό…

    Ο Randy Scott Slavin ξόδεψε πολλούς μήνες, λαμβάνοντας εκατοντάδες λήψεις από κάποια από τα πιο εμβληματικά και όμορφα μέρη των ΗΠΑ… Τώρα, μπορεί να είναι περήφανος ότι έχει πετύχει να ολοκληρώσει μία υπέροχη συλλογή φωτογραφιών που θα χαζεύεις για ώρα…

    Ο 34χρονος φωτογράφος από τη Νέα Υόρκη περνά ώρες στον υπολογιστή του, χρησιμοποιώντας ειδικό software, ώστε να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες τις οποίες τραβάει με τη βοήθεια ενός ευρυγώνιου fish-eye φακού, ώστε να συνθέσει μία εικόνα 360 μοιρών, που αποτελεί πραγματικό… έργο τέχνης.

    Η επεξεργασία κάθε λήψης, ώστε να δημιουργηθεί το αποτέλεσμα που βλέπεις, μπορεί να κρατήσει από μία ολόκληρη μέρα έως μερικές εβδομάδες, το αποτέλεσμα όμως είναι μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες που παρόμοιες τους δεν έχεις ξαναδεί.

    Φαίνεται όμως ότι ο Randy ξοδεύει αρκετό χρόνο και για κάθε λήψη ξεχωριστά… “Η φωτογράφιση είναι το λιγότερο χρονοβόρο κομμάτι της διαδικασίας” αναφέρει. “Αυτό που μου παίρνει πολύ χρόνο είναι το να βρω τις θέσεις από τις οποίες θα πραγματοποιήσω τις λήψεις, επιλέγοντας το καλύτερο δυνατό σημείο…. Δεν μπορεί κανείς να φωτίσει τα τοπία” συνεχίζει “έτσι είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεται ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να τραβηχθεί μια φωτογραφία. Μερικές φορές, αυτό σημαίνει πολλές ώρες αναμονής…. και αυτό είναι ένα κομμάτι της διαδικασίας που πραγματικά απολαμβάνω.”

    Δες κάποιες από τις εξαιρετικές δημιουργίες του Randy, οι οποίες τον Ιούλιο θα εκτεθούν στο πλαίσιο των εγκαινίων μίας νέας boutique στο Soho της Νέας Υόρκης.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles