13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ksix Mobile PowerLive+: Power Bank για ειδικές αποστολές!

    To smartphone η το tablet μας αποτελεί πλέον προέκταση του χεριού μας, για αυτό και τα έχουμε μαζί μας κάθε ώρα και στιγμή. Ως γνωστόν βέβαια, οι αγαπημένες μας mobile συσκευές μπορούν να αντέξουν για συγκεκριμένες ώρες χρήσης, καθώς ύστερα από έντονη χρήση, η μπαταρία του απλώς μας αφήνει… χρόνους! Σίγουρα θα έχουν υπάρξει στιγμές στην mobile καθημερινότητα μας όπου απλώς η μπαταρία του smartphone μας δεν τα βγάζει πέρα, για αυτό και ένα power bank μπορεί να αποδειχθεί ως ένα απαραίτητο αξεσουάρ, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

    Ksix Power Bank (4)

    Η γνωστή για τα ποιοτικά της power bank, Ksix, η οποία μάλιστα ειδικεύεται στα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, προτείνει το power bank Mobile PowerLive+, το οποίςρτίσεις για τη συσκευή σας. Αυτό που κάνει το power bank της Ksix να ξεχωρίζει είναι το μικροσκοπικό μέγεθος (μπορείτε πανεύκολα να το μεταφέρεται κυριολεκτικά παντού), αλλά και το περίβλημα από ανθεκτικό αλουμίνιο, το οποίο αν μη τι άλλο χαρίζει μία πιο premium αίσθηση στο χρήστη του.

    Ksix Power Bank (6)

    Ksix Power Bank (7)
    Ksix Power Bank (2)
    Το εξαιρετικά χρήσιμο power bank της Ksix διακρίνεται για τις compact διαστάσεις (20,3x37x92 mm) του, ενώ έρχεται με μία είσοδο και μία έξοδο USB. Η πρόταση της Ksix είναι βέβαιο ότι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε μία δύσκολη στιγμή, ενώ στη  συσκευασία περιλαμβάνεται microUSB καλώδιο και το PowerLive+ διαθέτει επίσης εγγύηση ενός έτους.

    Ksix Power Bank (5)

    *Τα προϊόντα Ksix θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα iSelf.gr.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles