19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε cinematic trailer για το Hitman 3 Freelancer

    Η developer του Hitman 3 IO Interactive έδωσε στην κυκλοφορία ένα νέο cinematic trailer για το επερχόμενο update Freelancer. Το δωρεάν Hitman 3 game mode θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου και το video προσφέρει αρκετά νέα στοιχεία για την ιστορία.

    Το Freelancer game mode του Hitman 3 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2022 και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την άνοιξη του προηγούμενου έτους. Δυστυχώς, αναβλήθηκε και μόλις πριν λίγο καιρό δόθηκαν μερικές νέες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα. Πλέον, η ημερομηνία έχει επιβεβαιωθεί και οι fans αναμένουν προκειμένου να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο. Η IO Interactive έδωσε στην κυκλοφορία το cinematic trailer για να ενισχύσει τον ενθουσιασμό.

    Το νέο video προσφέρει μια φρέσκια ματιά στο συνδικάτο του διεθνούς εγκλήματος και στην ένταξη στο σύστημα νέων εγκληματιών. Το Freelancer είναι ένα single-player mode με στοιχεία roguelike, στρατηγικό σχεδιασμό και ένα safehouse που θα μπορεί να διαμορφώνεται από τους παίκτες. Θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC, ενώ θα αποτελέσει την επόμενη εξέλιξη του Hitman franchise, παρουσιάζοντας έναν ολοκληρωτικά νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τον κόσμο του.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Kaspersky: Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου ξαφρίζουν τα πορτοφόλια των fans της σειράς “The Last of Us” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles