20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε νέο τραγούδι των Queen με φωνητικά από τον Freddie Mercury

    Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Freddie Mercury έφυγε από τη ζωή το 1991, χάνοντας τη μάχη με το AIDS. Φυσικά, δεν περιμέναμε να ακούσουμε ξανά ένα νέο τραγούδι με τη φωνή του, όμως ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ!

    Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, το 1988, οι Queen ηχογράφησαν 30 τραγούδια για το άλμπουμ τους «The Miracle». Αλλά όταν το άλμπουμ κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά, συμπεριέλαβαν μόνο 14 από αυτά. Το «Face It Alone» είναι ένα από τα τραγούδια που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Μέχρι πρόσφατα, το συγκρότημα πίστευε ότι είχε χαθεί.

    Ενώ η μπάντα προετοιμαζόταν για την επανέκδοση του «The Miracle», η ομάδα παραγωγής και αρχειοθέτησης των Queen ανακάλυψε ξανά το «Face It Alone», σύμφωνα με τον κιθαρίστα Μπράιαν Μέι. Την περασμένη εβδομάδα, οι Queen κυκλοφόρησαν το τραγούδι, το οποίο περιλαμβάνει φωνητικά από τον αείμνηστο τραγουδιστή τους.

    Ο Μέι πίστευε αρχικά ότι η διάσωση της ηχογράφησης δεν θα ήταν δυνατή, αλλά η ομάδα μηχανικών ήχου του συγκροτήματος κατάφερε να δημιουργήσει κάτι από το αρχειακό υλικό. «Είναι σαν να συναρμολογούμε κομμάτια μεταξύ τους… αλλά είναι όμορφο, είναι συγκινητικό» είπε ο Μπράια Μέι.

    Το «Face It Alone» είναι το πρώτο νέο τραγούδι που κυκλοφόρησαν οι Queen τα τελευταία οκτώ χρόνια, στο οποίο συμμετέχουν και τα τέσσερα αρχικά μέλη του συγκροτήματος.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Υποδεχτείτε στις αίθουσες τον αντιήρωα Black Adam! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles