16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Avatar: The Way of Water

    Η καριέρα του James Cameron έχει συνδεθεί στενά με τρία άκρως επιτυχημένα sequels. Η αρχή έγινες με το Piranha II, το οποίο κατάφερε να κερδίσει το κοινό, και ακολούθησαν τα Aliens και Terminator 2: Judgment Day, που θεωρούνται από τα καλύτερα sequels που έγιναν ποτέ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το επερχόμενο film του Cameron ξεσηκώνει τον ενθουσιασμό των fans.

    Πρόκειται, φυσικά, για το Avatar: The Way of Water, που αποτελεί τη συνέχεια της γνωστής ταινίας του 2009 Avatar. H υπογραφή του Cameron δεν είναι το μόνο στοιχείο που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται και η Disney, η οποία έδωσε τις τελευταίες ώρες στη δημοσιότητα ένα νέο trailer.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

     

    Η ταινία Avatar: The Way of Water αναμένεται στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου και πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang και Kate Winslet. Το 3ο Avatar, το οποίο προς το παρόν δεν έχει τίτλο, έχει προγραμματιστεί για τις 20 Δεκεμβρίου 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Προσωρινή αποχή από την υποκριτική για τον Chris Hemsworth – Αιτία η προδιάθεση για Alzheimer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles