16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Προσωρινή αποχή από την υποκριτική για τον Chris Hemsworth – Αιτία η προδιάθεση για Alzheimer

    Το Marvel Cinematic Universe έχει καθιερώσει αρκετούς ηθοποιούς και ο  Chris Hemsworth είναι ένας από τους σημαντικότερους των τελευταίων χρόνων. Ο ηθοποιός έγινε αρχικά γνωστός παίζοντας τον πατέρα του Kirk στο reboot του Star Trek το 2009, όμως η πρώτη ταινία Thor του 2011 άλλαξε ριζικά την καριέρα του σε σημείο ο ίδιος έχει τώρα ένα νέο action franchise στο Netflix και πλέον στο Disney+.

    Η σειρά Limitless έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και στη διάρκεια του 4ου επεισοδίου ο Hemsworth έμαθε ότι έχει μια ισχυρή γενετική ανωμαλία που δημιουργεί Alzheimer, καθώς μεγαλώνει. Και οι δύο του γονείς έχουν το γονίδιο APOE4, το οποίο μεταφράζεται ως αυξημένο ρίσκο απώλειας μνήμης. Ως αποτέλεσμα, ο ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχή του για ένα διάστημα από την υποκριτική, για να περάσει περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του, Elsa Pataky, και τα παιδιά τους.

    Ο Hemsworth σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

    “Δεν είναι σαν να παρέδωσα την παραίτησή μου. Όταν έχεις προδιάθεση για οτιδήποτε, όλα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του ύπνου, του άγχους, τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Πρέπει να είσαι συνεπής σε όλα αυτά και να φροντίσεις τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς. Θα πάω σπίτι και θα έχω ένα αρκετά μεγάλο μέρος ελεύθερου χρόνου και θα απλουστεύσω τη ζωή μου. Να είμαι με τα παιδιά, να είμαι με τη γυναίκα μου”.

    Διαβάστε επίσης:

    Call of Duty: Modern Warfare II Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles