12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Mortal Kombat Legends: Snow Blind

    Την ώρα που οι fans αναμένουν το Mortal Kombat 12 και την επόμενη live-action ταινία Mortal Kombat, ένα animated κάνει την εμφάνισή του. Το Mortal Kombat Legends: Snow Blind έρχεται σε digital video και Blu-ray, σύμφωνα με ένα νέο trailer που κυκλοφόρησε από τη Warner Bros. και παίρνει το όνομά του από τους πρωταγωνιστές Sub-Zero και Kenshi Takahashi.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Mortal Kombat γιορτάζει την 30η επέτειό του τον επόμενο Οκτώβριο, αφού το πρώτο παιχνίδι του franchise κυκλοφόρησε το 1992. Τα προηγούμενα χρόνια κυκλοφόρησαν αρκετά projects, όπως τα δύο animated και η live-action Mortal Kombat ταινία του 2021 σε σκηνοθεσία του Simon McQuoid. Ένα sequel βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα δούμε τον McQuoid να το σκηνοθετεί με βάση το σενάριο που έγραψε ο συγγραφέας του Moon Knight Jeremy Slater.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι 10 χειρότερες ταινίες των 90s βασισμένες σε… comics! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles