24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το macOS High Sierra!

    Η Apple κυκλοφόρησε την final stable version του macOS 10.13 High Sierra. Είναι διαθέσιμο για download δωρεάν στο Mac App Store και το μέγεθος του αρχείου είναι 4,8 GB.

    high sierra

    Το macOS High Sierra που ανακοινώθηκε στο περσινό WWDC 2017 περιλαμβάνει νέο Apple File System (APFS) και ενημερώσεις σε εφαρμογές, όπως οι Photos, Mail και ο browser Safari.

    Μία σημαντική ενημέρωση αφορά τον Safari που γίνεται ακόμη πιο γρήγορος, ενσωματώνει autoplay blocking -ανιχνεύει sites που δε θα έπρεπε να παίζουν video και το σταματά- ενώ φροντίζει να είστε ασφαλείς και από όλους εκείνους τους trackers που σας ακολουθούν στο Internet, χάρη στο Intelligent Tracking Prevention. Έχουμε βελτιώσεις και στο Photos, όπου τώρα συναντάμε μία σταθερή sidebar, συνολικά μία εμπειρία που παραπέμπει σε… Photoshop, αλλά και αυξημένες δυνατότητες συγχρονισμού. Ενημέρωση υπάρχει και στην εφαρμογή Mail, με βελτιώσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης του Spotlight και προσθήκη μερικών “top hit”. Συναντάμε ακόμη ένα split-view παράθυρο σύνταξης που κρατά τα μηνύματα στα οποία απαντάτε στην μία πλευρά και τα νέα σας μηνύματα στην άλλη, ενώ συνολικά η εφαρμογή καταλαμβάνει 35% λιγότερο χώρο. Επιπλέον, έχουμε update στη σουίτα γραφικών Metal (έκδοση Metal 2) που πλέον υποστηρίζει μηχανική μάθηση, εικονική πραγματικότητα και εξωτερική υποστήριξη GPU, υποστήριξη του νέου προτύπου κωδικοποίησης HEVC (High Efficiency Video Coding) -επίσης γνωστό ως H.265-, καθώς και άλλες μικροβελτιώσεις σε χαρακτηριστικά του λειτουργικού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles