20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το πρώτο combat trailer του Sherlock Holmes Chapter One

    Ένα νέο gameplay trailer για το Sherlock Holmes Chapter One κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, το οποίο μάλιστα επικεντρώνεται στη μάχη. Στο Chapter One, η μάχη αποτελεί την έσχατη λύση για τον νεαρό Sherlock, αλλά όταν συμβαίνει, είναι γρήγορη εξαιτίας της ευκινησίας του. Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την “κοφτερή” όραση του ήρωα για να εντοπίσουν α αδύνατα σημεία του εχθρού και τις ευκαιρίες που δίνει το περιβάλλον.

    Αν κάποιος επιλέξει να ακινητοποιήσει τον εχθρό, ο χρόνος παγώνει και δίνει τη δυνατότητα της σύλληψης. Ωστόσο, μπορεί να τον σκοτώσει, αν το επιθυμεί. Επίσης, υπάρχει επιλογή να ρυθμιστεί η δυσκολία της μάχης, ανάλογα με το αν κάποιος τη βρίσκει πολύ εύκολη ή το αντίθετο. Αν πάλι κάποιος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι και προτιμά την εξερεύνηση, μπορεί απλά να επιλέξει skip και να συνεχίσει το παιχνίδι.

    Το Sherlock Holmes Chapter One θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC και λίγο αργότερα για τα PlayStation 4 και Xbox One.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης: eFοοtball 2022: To μεγαλύτερο FAIL ever! Έχει ήδη τη χειρότερη βαθμολογία στο Steam! (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles