13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το trailer για τη 2η σεζόν του Barbarians

    Ένα νέο trailer έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix για την επερχόμενη 2η σεζόν της σειράς Barbarians, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου 2022. Νέοι ήρωες, νέοι σύμμαχοι αλλά και νέοι εχθροί αναμένονται σε αυτό τον κύκλο, του ιστορικού action δράματος που είδαμε για πρώτη φορά το 2020.

    Η σειρά φέρει τις υπογραφές των Andreas Heckmann, Arne Nolting και Jan Martin Scharf και πρωταγωνιστούν οι Laurence Rupp, Jeanne Goursaud και David Schütter. Το Barbarians αφηγείται φανταστικά γεγονότα στη Γερμανία την περίοδο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και τα αποτελέσματα της επανάστασης με ηγέτη τον Arminius.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της υπηρεσίας, στη σειρά σκιαγραφούνται “οι πεποιθήσεις ενός Ρωμαίου αξιωματούχου, που είναι διχασμένος ανάμεσα στην ισχυρή αυτοκρατορία που τον ανέθρεψε και τη φυλή του. Αυτές οδηγούν σε μία επική ιστορική μάχη”

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Handmaid’s Tale: Πρεμιέρα για τον 5ο κύκλο της δημοφιλούς δυστοπικής σειράς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles