15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Handmaid’s Tale: Πρεμιέρα για τον 5ο κύκλο της δημοφιλούς δυστοπικής σειράς

    Η συνεργασία μεταξύ της Nova και της MGM εξασφάλισε για την Ελλάδα την αποκλειστική μετάδοση του 5ου κύκλου της δυστοπικής σειράς «The Handmaid’s Tale» στα κανάλια Novacinema, δημιουργώντας μεγάλο ενθουσιασμό στους συνδρομητές.

    Έτσι, από σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 21:00 οι λάτρεις του «The Handmaid’s Tale» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Novacinema4, το κανάλι των σειρών, το 1ο επεισόδιο, ενώ την Τρίτη 4 Οκτωβρίου (21:00) θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το 2ο επεισόδιο, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου (21:00) το 3ο επεισόδιο και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου (22:00 & 23:00) το 4ο και 5ο επεισόδιο. Από την επόμενη εβδομάδα το νέο επεισόδιο θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:00, 24 ώρες μετά την προβολή στην Αμερική.

    Στη σειρά που δημιούργησε ο Bruce Miller, πρωταγωνιστούν οι Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel, Sam Jaeger. Το «The Handmaid’s Tale» είναι παραγωγή της MGM Television, διανέμεται διεθνώς από την MGM με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, Yahlin Chang, Rachel Skukert, Sheila Hockin, John Weber, Frank Siracusa, Steve Stark και Kim Todd.

    Η σειρά και με τους 4 προηγούμενους κύκλους είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της ΕΟΝ On Demand, μαζί με περισσότερες από 3.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema & Novalifε διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημέρων.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Hot Take: The Depp-Heard Trial

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles